Ако си мислим, че електронните игри са само за тинейджъри,

...
Ако си мислим, че електронните игри са само за тинейджъри,
Коментари Харесай

На 90 и пристрастена към Playstation

Ако си мислим, че електронните игри са единствено за тинейджъри, то една 90-годишна японка е подготвена незабавно да ни опровергае.

Хамоко Мори, позната повече като Gamer Grandma , преди дни бе оповестена от Гинес за най-възрастния YouTube геймър . Защото тя не просто играе, а и споделя своите прекарвания с над 269 хиляди клиента.

Родена през 1930 година, Мори се е запалила по електронните игри преди 39 години , когато е на 51. Интересът й е провокиран от децата около нея. " Изглеждаше ми доста занимателно и си помислих, че не е постоянно единствено децата да играят ", споделя тя.
 Снимка 480149

Първоначално се крие, до момента в който играе. Първата конзолна игра, която си купува, е Cassette Vision. Пази я и до през днешния ден, както и множеството от всички, които е имала през годините, тъй като са й безценен спомен.

Сега Мори играе на PlayStation 4 и е почитател на екшън игрите , на бързото деяние. Тя признава, че е имало миг, в който е изоставила пристрастеността си, тъй като й е било мъчно да играе. Но е в действителност впечатлена от метода, по който са направени новите игри, и бързо се е върнала към часовете пред монитора.
 Снимка 480151

" Сега съм в действителност пристрастена " , не се срами да си признае японката. Любимата й игра сега е Grand Theft Auto V. " Толкова е добра, като че ли гледаш филм ", майтапи се геймърката.

А повода, заради която Мори взема решение да разгласява видео от своите часове игри в канала си в YouTube e, че желае да показа своето развлечение, тъй като другояче е " същинска загуба ". Тя качва по три-четири видеа на месец, а мненията на клиентите й съумяват да я разчувстван. Затова и фантазията й в този момент е да прави колкото се може повече видеосъдържание .
 Кане Танака и новият връх на Гинес за най-възрастен човек
Най-възрастният човек на света с нов връх в Гинес

117 години са пъклен доста

" След като живях толкоз доста, откакто играх толкоз доста, мога искрено да кажа, че съм направила верния избор. Наслаждавам се същински на живота си ", споделя с усмивка най-възрастната геймърка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР