Ако си купуваш продукт на Apple, то почти със сигурност

...
Ако си купуваш продукт на Apple, то почти със сигурност
Коментари Харесай

Дефект в новия Apple Watch ще бъде поправян безплатно

Ако си купуваш артикул на Apple, то съвсем сигурно си угрижен за съвършения външен тип. Както своя персонален, по този начин и на притежаваните устройства. Компанията разгласи, че ще поправя гратис дефектни бройки от своето трето потомство умни часовници, които бяха показани през септември. Това стана откакто консуматори се оплакаха от съществуване на бяла линия до екрана на устройството.

Според уеб страницата 9to5Mac Apple е отправила предписание към сервизните центрове да поправят дефекта гратис, в границите на 1-годишния гаранционен период.

Прочетете още: Гугъл: Няма проблем с екраните на Pixel 2 XL, само че внасяме модификации

Проблемът се вижда при изключен екран и съгласно наличните данни визира GPS моделите на умния часовник. LTE разновидността не е обиден, заради друга настройка на вградената антена.

Проверките за съществуване на проблем включват пробутване на пръст по ръбовете на екрана, защото отпечатъците от пръсти правели идентифицирането на дефекта. Ако това не помогне, то потребителят би трябвало да издиша към часовника и да го огледа отново. Целта е да се сътвори конденз по устройството.

От описаното може да се направи умозаключение, че става дума за проникваща влага до екрана, която се вижда през стъклото като бяла линия.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР