Ако ще се прави, сега е най-доброто време за Велико

...
Ако ще се прави, сега е най-доброто време за Велико
Коментари Харесай

Марешки не иска да си губи времето да чете Конституцията на ГЕРБ

Ако ще се прави, в този момент е най-хубавото време за Велико национално заседание. Това съобщи водачът на Воля Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, който кардинално е срещу Велико народно събрание.

Той разяснява, че още не е отделил време да прочете плана на ГЕРБ за нова Конституция.

"Нямам желание да си изгубвам времето за нещо, за което не е ясно дали ще има 120 подписа. Няма защо да ги чета ", аргументира се Марешки.

От Воля поддържат обаче намаляването броя на депутатите, препоръчан от ръководещите. По думите му пред партията му стоят доста по-прагматични неща.

Иначе пред бТВ Марешки се разгласи за съпротива, която е по-различна обаче от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

"Когато би трябвало да се подвигат приходи, да се усилят безплатните медикаменти, да се дават пари за лекари, какво желаете, да съм срещу ли? ", разяснява водачът на Воля.

"Ние няма да участваме във внасянето на законопроекта и внасянето му за разглеждане ", безапелационен бе зам.-председателят на Народното събрание, само че в случай че планът въпреки всичко стигне до разисквания, от Воля ще вземат участие в дебата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР