Ако ще рестартираме и съживим всичко, което обичахме да гледаме

...
Ако ще рестартираме и съживим всичко, което обичахме да гледаме
Коментари Харесай

Джон Стюарт се завръща в „The Daily Show“ следващата седмица: Гениален удар или акт на отчаяние?

Ако ще рестартираме и съживим всичко, което обичахме да гледаме по малкия екран преди 20-25 години, тогава за какво не върнете Джон Стюарт зад пулта на водещия в The Daily Show?

Наваксването с Full House или Frasier, с цел да видите какво се е случило с всички, може да наподобява ужасно. Но децата пораснаха. Стюарт също е стар. И ние също. Ние не сме същите хора, които гледаха The Daily Show през 2015 година, американските медии и политически пейзажи станаха по-дифузни и разделящи се от този момент и ние даже не консумираме вечерна телевизия по същия метод в този момент.

Но ето ни в този момент, и в този момент какво? Стюарт си връща мястото като водещ и изпълнителен продуцент на TDS от понеделник, 12 февруари.

След изненадващата победа за The Daily Show с Тревър Ноа на премиите Еми предишния месец, Comedy Central разгласи, че вместо да наеме някой от известните комедианти или артисти, които са се явили на прослушване, с цел да заместят Ноа преди и след WGA и SAG- AFTRA стачки от 2023 година, те вървяха с кого? T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР