Ако ще има ляво управление на София, ние няма как

...
Ако ще има ляво управление на София, ние няма как
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Ако ще има ляво управление на София, ние няма как да бъдем част от него

Ако ще има ляво ръководство на София, ние няма по какъв начин да бъдем част от него. Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ-СДС и ръководител на СОС в предходния мандат Георги Георгиев на брифинг в Столичния общински съвет.

От три седмици ние предизвестяваме, че в София се готви тежка алена женитба. Всички, изричат страдание, че тя не се състоя поради нарязването на Паметника на Съветската войска, сподели Георгиев. Според него скрито, отвън прожекторите, се водят диалози сред " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) дружно с групата на Българска социалистическа партия в СОС.

Имало е диалози с Корнелия Нинова, никой от тях не отхвърли, разяснява Георгиев. Той сподели, че " всички циркове за диалози и изпращането на писма бяха за похищение на вниманието и поста на ръководител на СОС да бъде даден на Българска социалистическа партия ". Проблемът продължава да се задълбочава, тъй като София е на автопилот, уточни Георги Георгиев.

Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС сподели, че Борис Бонев се оплаква от рано заран по медиите, че някой е отрязал ръката на МОЧА, която е трябвало да ги поддържа в СОС. Това обаче не се е случило, сподели Хекимян.

По думите му това, което е дадено на Борис Бонев, няма по какъв начин да се случи и той е трагичен, което си проличава в ясното разделяне и извиването на ръцете на Васил Терзиев от страна на Бонев.

Ясно чухме, че той (Борис Бонев) в коалиция с ГЕРБ не желае да влиза и няма по какъв начин да подкрепим Грети Стефанова за ръководител на СОС, съобщи Хекимян.

Той съобщи, че София е на автопилот, няма заместник-кмет на превоза, както и на финансите. Не са показани зам.-кметовете, които Васил Терзиев анонсира, че ще показа, означи общинският консултант.

Изходът от обстановката би трябвало да пристигна от ръководещите. Те би трябвало да кажат ясно с кого желаят да ръководят, сподели още Антон Хекимян.

Екатерина Йорданова от ГЕРБ-СДС съобщи, че на София е било дадено, че кметът Васил Терзиев разполага с екип. Вече повече от месец ние не виждаме този екип, който да ръководи, тъй че да няма паника дали има настоящ общински съвет, или не, уточни Йорданова. По думите ѝ има решения, които могат да бъдат вземани без да има работещ СОС.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР