Ако Северна Корея реши да използва ядрено оръжие, това ще

...
Ако Северна Корея реши да използва ядрено оръжие, това ще
Коментари Харесай

Сеул предупреди Северна Корея за опасност от самоунищожение заради закон за ядреното оръжие

Ако Северна Корея реши да употребява нуклеарно оръжие, това ще докара страната до самоизтребление. Това предизвести Мун Хонг Сик, заместник-говорител на южнокорейското министерство на националната защита. Необичайно мощното изказване пристигна откакто Северна Корея одобри нов закон, който й разрешава да употребява такива оръжия като превантивни удари, заяви Associated Press. 

Говорител на министерството на защитата разяснява описания закон и сподели, че той единствено ще изолира в допълнение Северна Корея и ще принуди Сеул и Вашингтон да „ в допълнение засилят своите качества за въздържане и реагиране “. Междувременно Сеул възнамерява да ускори своите качества за превантивна офанзива, противоракетна защита и всеобща офанзива.

„ Предупреждаваме, че севернокорейските управляващи ще се сблъскат с корав отговор от Южна Корея и Съединените щати. Ще тръгнете по пътя на самоунищожението, в случай че се опитате да употребявате нуклеарни оръжия “, сподели Мун Хонг Сик. 

Журналистите допускат, че след изказването от Сеул, представителите на Пхенян " ще бъдат гневни ", изключително откакто Южна Корея нормално заобикаля сходни огромни думи. 

Според японските медии КНДР е посочила фрапантно усъвършенстване в характерностите на своите ракети след 2019 година, като забележителна част от тях са минали към мотори с твърдо гориво и са по-трудни за прехващане, с помощта на по-сложната траектория на полета.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР