Ако сексът се свеждаше до чисто физиологично удоволствие, за него

...
Ако сексът се свеждаше до чисто физиологично удоволствие, за него
Коментари Харесай

Вижте кой секс носи най-много удоволствие на жените

Ако сексът се свеждаше до чисто физиологично наслаждение, за него нямаше да се разсъждава повече, в сравнение с за масажа на стъпалото на крайници.
Но той е неповторимо и универсално забавление. В него има и наслада от завоеванието, и риск, и другарство, и алтруизъм, и знание за света, и хазарт. Невъзможно е да получим всички тези наслади едновременно другите типове секс дават друг тип наслаждение. Преди да дадете преимущество на инстинкта си за размножаване, определете какво в леглото най-вече ви подхожда.
Специалистите дефинираха 7 типа секс, които носят най-вече наслаждение на дамите. Но за какво да не опитате всичките и да извлечете оптималното от всеки един от тях.

Визуално
Силите ви са на изчерпване или сте в женска месечна профилактика, това не е мотив да се лишавате от всички наслади на живота. „ Случва се сътрудниците да са в от време на време несъвпадение на половите етапи – твърди Мелинда Галахър, създател на Американския център за полова консултация CAKE. - Но в това няма нищо ужасно. “ Принуждаването към секс в този миг води до опозиция, а отводът до засегнатост. Разбира се, можете да отстоявате позицията си с кръв и пот, само че доста по-добре е да намерите компромисен вид. Човекът, за разлика от котката и зайците, е организиран доста рационално. Той има ръце и пръсти, с които може да свърши доста потребни неща. Например, да си достави наслаждение самичък в наличието и с дейната помощ на пасивната половинка. Най-важното е да не страда от убеждението, че креватните игри, които не приключват с сексуален акт, са чисто и просто загуба на време. „ Замяната на гениталния секс с орален или с мастурбация, да вземем за пример, дава търсения резултат и в следствие удвоява насладата от цялостния контакт при съвпадане на етапите “ настояват сексолозите.

Сънен секс
Може би мъжът се е събудил измежду нощ, единствено тъй като задните елементи на половинката му се допрели тъкмо където би трябвало, а може и вие да сте заспали на дивана пред тв приемника, облечена само с тънка, секси блузка... Какво очаквате да си каже той: „ Не, не трябва да я събуждам, това е нечовешко... “ Според сексолозите, даже дамата да е доста изтощена, тя рядко ще възроптае срещу секс в сънено положение. Но най-важното в тази ситуация е мъжът да не изисква от нея старания. „ Най-добрата поза в този миг е встрани, с лице към гърба на партньорката – написа Пол Джоанидис, създател на книгата „ Пътеводител в секса “. - Тъй като спящият човек се усеща изтощен и слаб, а в такова състояние мъжът няма да натежи с тялото си. “

Див секс
- Пиян секс
Да се пие преди секс не е целесъобразно, тъй като алкохолът притъпява чувствителността. Но при някои по-притеснителни дами, той оказва помощ да се понижи напрежението.

- По време на бременност
Това е неповторим интервал за дамата, изключително що се касае до доверието към мъжа, татко на бъдещото ѝ дете. Тя може да се съгласи на това, от което преди се е тормозила или срамувала.

- Плажен секс
От всички водоеми морската вода е най-благоприятна за секс, въпреки че и тя има своите подводни камъни.

- Бърз секс
„ Жената по принцип обича изненади, включително и полови – споделя Мелинда Галахър. На множеството ще им хареса, в случай че мъжът изиска секс на извънредно място – в банята, до момента в който са на посетители, в асансьора или в офиса “. Веднага внасяме конкретизиране, че става въпрос за позната жена, не инцидентно срещната на улицата. Необичайното и рисковото придава на възприятията тази заостреност, която по принцип не доближава. Само че заплахата не би трябвало да бъде прекомерно действителна – не си коства мъжът да склонява дамата към полови удоволствия, в случай че да вземем за пример тя кара или се разхождате по крайбрежието на някоя мюсюлманска страна. Иначе това може да бъде всяко едно място, друго от вашата спалня. Допълнителен сексапил на обстановката придава фактът, че мъжът би трябвало да направи всичко извънредно бързо. И той не трябва да си мисли, че това ще разочарова дамата, която не е съумяла да доближи до оргазъм. Емоциите от протичащото се ще са задоволителен
бонус за нея, с цел да може тя още веднъж и още веднъж да желае да прави с мъжа шеметни неща в секса.

Романтичен секс
- По телефона
Ако сте разграничени, телефонният секс с половинката ще помогне да разсеете самотата. Съвет: споделете с него фантазиите си, това ще ви донесе хубави страсти.

- Виртуален секс
Макар и по своята същина това да е мастурбация, виртуалният секс оказва помощ на хората да се сближат и да преодолеят терзанието си. Не бива да забравяте обаче, че това е единствено въведения към действителния секс, а не негов сурогат. Ако обаче през днешния ден е специфичен ден за вас – втора среща или златна женитба, или назад – вие сте пред бракоразвод, тази вариация на секса няма да ви удовлетвори. Дори най-деловата жена, садо-мазо любителките и други сходни не са равнодушни към романтиката. Дългите, буйни целувки са основата на сантименталния секс.

Секс маратон
Помните ли по какъв начин беше при започване на връзката ви? Вие най-вероятно рядко сте ставали от леглото през първите три дни и в това се състои най-голямата хубост на нощите с чужд – когато пристрастеностите кипят до сутринта. А за какво да не повторите това и в този момент? Съзнанието, че не ви е належащо да бързате толкоз, откакто цялото време на бъдещето ви принадлежи? Хубаво е да сте подобен оптимист, само че секс маратонът тук и в този момент не е нещо, от което би трябвало да се отказвате, даже в случай че в райсъвета са ви развалили документа за идентичност с щемпел „ омъжена “. И по този начин, планираме секс маратон. Първото предписание е – не го планирайте! Цялата хубост в денонощния секс е в неговата спонтанност. Събуждате се в събота сутринта и чувате, че ще бъдете обичана до неделя по обед. Коя жена не би си отменила часа за маникюр и шопинга?

Да си поиграем
Понякога половият живот е добър съгласно технически-статистическите параметри, само че все пак е отегчителен. Всеки ден – въведения, обичаната поза, плевел оргазъм, тв приемник, сън. Рискувайки с познатите предписания, би трябвало от време на време нещо да се трансформира. Така че изберете нощ за опити, снабдете си с лубрикант или секс играчка, експериментирайте с нова поза. „ Понякога би трябвало нещо да се трансформира в секса – твърди Галахър. Експериментите – това е нещото, което разграничава положителния секс от невероятния. “ Тук, за разлика от всяка друга обстановка е подходящо планирането. Фантазирайте, измислете сюжета на играта, даже реплики, в случай че щете, само че най-важното е няколко дни преди „ представлението “ да се въздържате от секс, с цел да ви стигне
хазартът за цялата стратегия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР