Ако сега не се състави правителство, шансът да отидем на

...
Ако сега не се състави правителство, шансът да отидем на
Коментари Харесай

Габровски към ДПС: Ако сега не съставим правителство, има опасност от следващи и по-следващи избори

Ако в този момент не се сформира държавно управление, шансът да отидем на избори е доста огромен. Това съобщи кандидетът за министър председател проф. Николай Габровски на среща с представители от ПГ на Движение за права и свободи. Пред тях той показва визията си за сформиране на държавно управление с първия мандат и търси поддръжка за подобен.

" Задачата, с която съм претрупан, е много тежка в тази политическа обстановка. Желанието ми е в случай че успеем да изградим екип от експерти без ярка политическа багра, които да могат да преведат България през тези сериозни месеци, с цел да избегнем влизането в нов цикъл на предварителни избори. Защото, в случай че в този момент не съставим държавно управление, има заплаха от последващи и по-следващи избори ", съобщи Габровски.

По-рано през днешния ден проф. Габровски трябваше да беседва с " Продължаваме Промяната ", само че те не пристигнаха на срещата. Писмо, че няма да откликнат на поканата, изпратиха и от партия " Възраждане ".

Вчера проф. Габровски се срещна с представители на " Демократична България " и " Българска социалистическа партия за България ", които обявиха, че няма да дадат поддръжката си за кабинет с първия мандат. Готовност за диалози заявява единствено Стефан Янев от " Български напредък ". 

 

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР