Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите

...
Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Сега се води една популистка лява политика, която ни обрича на фалит

Ако в този момент не победим и не създадем държавно управление, за идващите избори не би трябвало въобще да излизаме и вършим пропаганда. Към всичко, което сме създали за Търново, аз мога да прибавя и църкви, библиотеки, и обещанията към семинарията. " Хемус " щеше да е на 20 км. отсам, да е стигнала до Възела. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Велико Търново пред близо 1000 жители.

„ Всичко това беше спряно. Ние им оставихме по сметка 1,2 милиарда, с цел да може да го продължат - с нас, без нас, няма значение. В момента интернационалният трафик ви минава през центъра на града. Какъв въздух дишате, да ви запитвам? Тука на баира ТИР-овете по какъв начин пушат и всичко ви влиза в блоковете и две години си мълчите. И слушате Рашков, Шишков с нелепостите им “, обърна се той към множеството в залата.

Той бе посрещнат на крайници и с бурни овации.

" Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете. Срамота! Когато е управлявал, са работили безусловно всички еврофондове. Нямахме нито едно наказване, а в този момент се води една популистка лява политика, която ни обрича на банкрут. Кое ни избавя сега? Спасява ни оръжейната индустрия, която изнася за 5-6 милиарда оръжие за Украйна, избавя ни скъпият ток и преработката на съветски нефт, който изнасяме за Европа ", разгласи Борисов.

В началото кметът на Велико Търново доктор Даниел Панов приветства събралите се и означи, че събитието на Неделя Кръстопоклонна има своя алегоричен смисъл.

" Последната година ни изчегъртваха, говореха какво ли не, отидоха и по-далеч - арестуваха ръководителя на нашата партия господин Борисов. Ако погледнем метафизичен, събитията през последните две години, бяха нашето страдалчество. Днес ние излизаме по-силни и дружно ще извикаме: " Победа! ", означи Панов.

" Скъпи другари, вашата роля през днешния ден е да убедите вашите близки, другари, които не са решили да поемат към урните на 2-ри април, да гласоподават с вярната бюлетина - с номер 2 за. Така ние ще потвърдим, че партия е най-силата политическа мощ в България, тъй като е партия на хората и партия, която постоянно е мислила за хората ".

Водачът на листата във Велико Търново проф. Костадин Ангелов предложения на сцената всички претенденти за народни представители от ГЕРБ-. 

" От два дни си мисля какво да ви кажа, скъпи другари. Дали да покажа касови бележки от преди две години или медикаменти, които преди бяха с 50% по-ниски. Но вие всичко това го знаете. И се отхвърлих ", означи проф. Ангелов.



" Боли ме, тъй като България е болна. България е потънала в мрачевина. Време е да запретнем ръкави и да излекуваме България от вируса на Промяната ", съобщи проф. Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР