Ако се вярва на изданието Android Authority, поне в близко

...
Ако се вярва на изданието Android Authority, поне в близко
Коментари Харесай

Странно: Microsoft се отказва от Windows 12 в полза на много голямо обновяване за Windows 11

Ако се има вяра на изданието Android Authority, най-малко в близко бъдеще Windows 12 не си заслужава да се чака. Въпреки всички неотдавнашни полемики и известия, че Windows 12 ще се появи през 2024 година Сега се пови информация за напълно други проекти на софтуерния колос.

Следващата огромна актуализация на Windows 11 към този момент носи работното заглавие Hudson Valley.

Сега Android Authority, потвърждавайки данните на Android Central, оповестява, че тя би трябвало да бъде показана в общественото пространство като версия 24H2. Това възобновяване ще бъде доста по-значимо и по-голямо във връзка с броя на измененията спрямо миналогодишната версия 23H2.

По-рано някои източници смятаха, че същата би трябвало да излезе като Windows 12. Но наподобява, че проектите на Microsoft са се трансформирали.

Инсайдъри настояват, че за производителите актуализацията ще бъде налична през април. Но за всеобщите консуматори разпространяването ще стартира едвам през месец септември. Това почти съответствува с излизането на новите процесори на водещите играчи на пазара на лични компютри.

Очаква се актуализацията да донесе някои промени, свързани най-вече с изкуствения разсъдък и освен. Предвидени са промени в асистента с изкуствен интелект Copilot, оптимизации на режимите за фиксиране на програмните прозорци, актуализации на Explorer, промени в бързите настройки и известията, актуализации на механизмите за свързване на смарт телефони посредством Phone Link, оптимизации на схемите за консумация на сила и евентуално въвеждане на нов проект за икономисване на разноски за мобилни устройства.

Освен това се чака 24H2 да обезпечи ремонти на неточности, усъвършенствания на сигурността в цялата система, оптимизации на продуктивността и настройки на интерфейса. Предвижда се някои съставни елементи да бъдат отстранени, като да вземем за пример Cortana, вградената е-поща, приложението за карти, календара, People, TV и текстовия редактор WordPad.

В момента Microsoft вкарва тези промени за участниците в програмата за бета тестване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР