"Ако се върнете в годините назад да кажете кога са

...
"Ако се върнете в годините назад да кажете кога са
Коментари Харесай

Борисов: Гасил съм повече пожари от всички с мушама, мажех се с дефламол

"Ако се върнете в годините обратно да кажете по кое време са давани пари за учители, за обучение, за инфраструктура. Мога да ви припомня учителската стачка, само че през днешния ден е ден, в който няма да се заяждам ", сподели министър председателят Бойко Борисов по време на разкриване на реконструирания топлопровод от Беденски бани до Девин, а след това и саниран блок.

"Оплакват се от пожарната, че вратите се отваряли ръчно. Моите почетения към пожарникарите, почитам ги, само че 5 години съм гасил пожари единствено с бризентова машума и пластмасова каска. Сега дадохме 300 милиона за пожарната, какви коли имат, ние сме карали зилове - кажете благодаря най-малко за колите ", сподели Борисов.

"Много е елементарно да намериш една пожарна и да покажеш, че вратите се отварят ръчно. Сложете ги държавно управление по държавно управление - какъв брой пари целево са давани - Смолян, Мадан... И пожарната сме санирали в Девин, доста нови пожарни са направени. Искаме на всички да вдигнем заплатите. Следващата година ще преглеждаме бюджета и ще търсим опция.

Аз съм гасил повече пожари от всички, с тях мога доста да диспутирам.

По време на социализма имаше гумени ботуши, като тези на градинарите, дето 12 пъти ме е пробождал гвоздей, и една брезентова шапка. Още си вардя мушамата.

Каската ми беше пластмасова.

А лекарството дефламол - след пожар сваляш брезентовите мушами и се мажеш целия с дефламол. Сега карат най-хубавите коли - сменихме ги за 300 милиона. Ако ги закарам на един зил, половината няма да могат да подадат вода. В пъти се е повишило и заплащането и качеството. Сега единствено мрънкат - тогава никой не е мрънкал.

Имаме и лекари, и медицински сестри, и учители. Всички желаят. Като дойдем на власт, всички стартират да желаят ", сподели Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР