Ако се върнем 10-15 години назад - при Бойко Борисов

...
Ако се върнем 10-15 години назад - при Бойко Борисов
Коментари Харесай

Калоян Паргов : Преди години Борисов ловеше снежинки, не видяхме Терзиев да следва примера му

" Ако се върнем 10-15 години обратно - при Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а след това и при Фандъкова, групата съветници на тогава мощно го подлага на критика за това, че не можеха да се оправят. Пак бяха сюрпризирани. Борисов беше ловил снежинки цяла нощ, беше се качил на снегорин, не видяхме Терзиев да следва този образец. Договорите за снегопочистващите компании са контракти, които са наследени. Друг е въпросът, че е заменен шефът на инспектората. Би трябвало да е наясно с нещата ". Това сподели някогашният ръководител на Софийската организация на Калоян Паргов в студиото на " Денят ON AIR ".

Той даде образец с Белгия, като напомни, че там 2 години нямаше държавното управление и всичко се движеше от администрацията.

" Хората не усетиха, че няма държавно управление. А ние имаме определен кмет, само че нямаме образуван Общински съвет. Имаме поръчки за ръководство. Всичко е въпрос на организация. Този безпорядък в Столичната община би трябвало да спре и да стартира да се работи. Да се премине към търсене на вид за управление на СОС. Един кмет без Общински съвет не е никакъв кмет ", допълни Паргов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му тази сага все по-зле въздейства на ръководството на града.

" БСП-София се разгласи за градивна съпротива и тя имаше 2 разновидността - единият беше да влезе за първи път в ръководство, въпреки и с по-малко съветници, само че с повишена тежест, което направи на национално ниво преди години с " ". Вторият вид е да бъде градивна съпротива, въпреки че да бъдеш съпротива сега - на какво? Ясно е, че " " желае да ръководи, само че не е ясно с кого ", акцентира Калоян Паргов.

Той разясни, че това решение може да го вземе Градският съвет.

" Групата не може и в никакъв случай не е решавала сама. Градският съвет е политически орган, който взима решение за една или друга политика. Ако тръгнеш да влизаш в едно ръководство - тогава поставяш своите условия. Ако ще променяме модела, има доста неща, които може да се трансформират, въпросът е дали Политическа партия желае да ги промени ", безапелационен е някогашният ръководител на Софийската организация на.

Паргов се запита дали е редно ПП-ДБ и Борис Бонев да желаят цялата власт.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР