Ако се стигне до следващи избори, дали отново няма да

...
Ако се стигне до следващи избори, дали отново няма да
Коментари Харесай

Проф. Петър Стоянович: Не е необходимо на всяка цена да има правителство

Ако се стигне до последващи избори, дали още веднъж няма да се посегне към същият ключ за разрешаване на тази институционална рецесия? Имаме в този момент опит да имаме бърз общ знаменател, под който да стане новата математика. Това мъчно може да бъде вярната страна във войната в Украйна. Само с външна политика никой не се е задържал до момента. Това съобщи някогашният министър на културата проф. Петър Стоянович  Петър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 година в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето, в ефира на бТВ.

 „ Българинът се разтапя от думата „ коалиция ” – тя му звучи прелестно, безусловно съм уверен. По време на тройната коалиция имаше много удовлетворени хора. В българската история имаме огромни обединения, сговорил блокове. Българинът обича да е в огромна среда, отпред с огромен трактор, който върви напред. Липсата на вероятност да имаме такова водачество е притеснително ”, счита той.

„ Ние имаме друг метод какъв брой да сме евроатлантици, а не дали сме или не сме. Оттам насетне – геостратегическата ориентировка не движи автобус 94 с друго гориво в София, няма да оправи автомагистралите. Това са неща, които би трябвало да се договорят в къса вероятност от претендентите за ръководене на страната ”, сподели още Стоянович.

Според него не е належащо непременно да има държавно управление.

„ Не знам дали чакаме нова звезда, ние сме звездобройци у нас. Българският парламент не е бил безусловно сок от мозък до момента, той е отражение на обществото. Имаме одобрена политическа класа с одобрено водачество в последните 10 години, имаме поръчка за нова политическа класа ”, добави той.

Според него, макар упованията ни да имаме от ден на ден готови за тази работа хора, по-образовани и отдадени на тази задача, наречена политиката, ние имаме доста доказателства за тъкмо противоположното: „ Старите поколения си отпътуваха, огромните динозаври я няма, дори в партията с динозаврите има доста млади лица. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР