Ако се стигне до кабинет, Националният съвет на потвърди четиримата

...
Ако се стигне до кабинет, Националният съвет на потвърди четиримата
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП одобри управленската програма на ново правителство и запазване на досегашните постове

Ако се стигне до кабинет, Националният съвет на удостовери четиримата досегашни министри и вицепремиерското място със същите сътрудници министри. Това разгласи ръководителят на, вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността в оставка Корнелия Нинова.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 511
Очакваме мандатоносителят " " (ПП) да организира диалозите за поддръжка на държавно управление и да подсигурява минимум 121 депутати. Ако те не обезпечат тази поддръжка, на следващия ден няма да бъде импортиран кабинет, уточни Нинова. 

Ако такава поддръжка бъде обезпечена, Националният съвет реши: първо, утвърждава програмата на държавно управление, която през вчерашния ден изработихме дружно с сътрудниците от Политическа партия и " Демократична България ", сподели водачът на.

Удовлетворени сме от обстоятелството, че в програмата откри място наше предложение да се положат дипломатически старания за нормализиране на разговора сред България и Руската федерация с оглед българския народен интерес, уточни тя.

Националният съвет реши, в случай че ни бъде връчен третият мандат, да поставим всички старания да водим договаряния за сформиране на постоянен кабинет, заяви още водачът на. 

На въпрос по какъв начин би трябвало да бъдат разпределени министерствата, които до момента бяха на " ИТН ", Нинова сподели, че това зависи от диалозите, които сега водят Политическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР