Ако се срещнете или започнете да живеете заедно съвсем отскоро,

...
Ако се срещнете или започнете да живеете заедно съвсем отскоро,
Коментари Харесай

Как да възродим искрата в затихваща връзка

Ако се срещнете или започнете да живеете дружно напълно неотдавна, само че чувствате, че сътрудникът ви е спрял да ви обръща внимание, по-малко се интересува от взаимното отдих, непрекъснато избира компанията на други хора, тогава може да опитате да възстановите изгубените усеща.
И по този начин, какви проблеми предизвикват охлаждането на възприятията и загубата на искра в една връзка? Как да поправя това и да запазите връзката? Последвайте тези стъпки:

1. На първо място, в такава обстановка би трябвало да прецените, дали сте изпълнили прекалено много живота на колегата си.
В преходната тематика споменахме, че човешкият мозък просто се уморява от монотонна страст. Ето за какво, в случай че установите, че се стремите да заемате цялото свободно време на обичания човек със себе си, незабавно си намерете работа, която в действителност ще ви отвлече от връзката. На този стадий доста двойки се разделят. Те не понасят непрекъснат и несъразмерен непосредствен контакт с различен човек.
2. Може би сте прекомерно фокусирани, върху възприятията си и не забелязвате желанията и потребностите на колегата си.
Това също е постоянно срещана причина за изстудяване във връзките и даже разкъсване на взаимоотношенията. Обърнете внимание на обичания човек и неговите усеща, попитайте го за неговите компликации, фантазии, страхове. Попитайте го непосредствено, какво харесва и не харесва във връзката ви. Опитайте се да чуете недоволството му, само че не критикувайте и не обвинявайте. Чувствайте се свободни да споделите с него терзанията си, попитайте какво мисли вашият сътрудник по този въпрос. По този метод се основава фамилиарност в двойка, без която по-нататъшното й развиване е просто невероятно.
3. Страхът да не бъдете отворени един към различен, също е постоянно срещан проблем.
Страшно е да кажете за същинските си стремежи в леглото, да предложите да измененията нещо в общуването. И, по този начин може да се откажете от това, което не ви устройва, страхувайки се да загубите интереса и доверието у колегата си. Важно е да се научите по какъв начин да го вършиме. В противоположен случай, защо доверие в една двойка можем да приказваме? Последното при положение, че не приказваме за това, което в действителност ни тревожи?
Казват, че пристрастеността и любовта могат да бъдат върнати във всяка връзка. Основното е, че двама души го желаят. За страдание не всеки път е по този начин. 
Някой от двойката може да изиска да напусне връзката. В този случай спасяването на връзките не е най-хубавото решение. Най-висшата демонстрация на обич ще е да пуснете другия. Както се споделяше в една мъдра сентенция: " Ако обичаш една птичка в кафез, пусни я на независимост. Ако тя се върне при теб, значи е твоя, в случай че не се върне не е твоя и в никакъв случай не е била ". По този метод можете да прочистите живота си и да си дадете равносметка, дали в действителност същинската обич ви е споходила или още би трябвало да я търсите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР