Ако се срещате с някого от известно време и все

...
Ако се срещате с някого от известно време и все
Коментари Харесай

Има 7 признака, че той е калпав любовник

Ако се срещате с някого от известно време и към момента не сте били интимни, евентуално ви е забавно по какъв начин се оправя вашият фаворит под завивките.
Е, не чакайте повече, а вижте кои са тревожните сигнали, че той може би не е толкоз добър в леглото, колкото вие бихте желали. А ето и някои от тях:

Говори за себе си прекалено много
Човек, който приказва доста за себе си, първоначално ще наподобява убеден, само че се замислете – приказва ли той за себе си по метод, който ви кара да се чувствате прочувствено по-близо до него или просто се хвали? Ако е последното, забравете за този човек! Сексът с него може би ще бъде още един метод да съобщи себе си. Добрият ухажор би трябвало да може да изрази възприятията си, без да се усеща слаб или уязвим.

Той няма никакво възприятие за ритъм 
Походката на мъжа или методът, по който той танцува, споделя доста за него. Ако се движи с елегантност и убеденост, това е добър знак, че той може би има подобаващи придвижвания и в спалнята. Въпреки това, в случай че не знае какво да прави с ръцете и краката си, това демонстрира цялостна липса на съгласуваност. Това може да е доста разочароващо, изключително в случай че достигнете миг в правенето на обич, когато координацията е от значително значение. 

Той не ви слуша, когато говорите 
Ако не може да се концентрира върху елементарен диалог по време на вечеря, по какъв начин тогава ще забележи намеците, които му давате в спалнята? Добрият слушател ще обърне внимание на тона на гласа ви, с цел да разбере какво ви кара да се чувствате добре. За разлика от това, неприятният слушател няма да има визия какво желаете в леглото. Дори и да му го кажете, той може да не ви послуша.

Прекалено свенлив е
Ако индивидът, с който се срещате мъчно може да ви огледа в очите, без да се изчерви, това може да е знак, че той е прекомерно свенлив. Можете да намирате това за много симпатично първоначално, само че в случай че той остане свенлив на втората среща и даже по-късно, може да е време да потърсите някой малко по-смел. Наистина ли желаете да прекарате цялото си време в образование? Ако би трябвало да сме почтени, малко свенливост може да бъде секси, само че от време на време може би вие просто желаете мъж, който да поеме отговорността и да ви превземе! Ето за какво, той би трябвало да бъде мощен, убеден и даже малко „ рисков “.

Той се целува ужасно 
Ако той е неприятен, когато става въпрос за целувки, тогава евентуално ще бъде също толкоз неприятен и в спалнята. Можете да научите доста за техниката на един мъж, като наблюдавате какво прави с устните си. Така че, в случай че не сте почувствали вашата първа целувка като нещо в действителност вълшебно, евентуално може би не желаете да преминете към идната стъпка.

Той използва прекомерно доста алкохол
Ако когато се срещате ви прави усещане, че той постоянно е под въздействието на алкохол или опиати, тогава той надали ще може да се показа добре в спалнята. В този ред на мисли, очаквайте подобен човек да има и проблеми с ерекцията, което значи, че е допустимо въобще да не стигнете до секс.

Липсва му придвижване
Ако на вашият евентуален сътрудник му липсва каквато и да е двигателна интензивност и не е ходил на фитнес от десетилетие, тогава той евентуално няма да може да издържи дълго и в спалнята. Едва ли би ви било прелестно вие да би трябвало да вършите цялата „ работа “ под завивките. Ако въпреки всичко го харесвате, пробвайте се да го насърчите да бъде по-активен и му предложете да спортувате дружно. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР