Ако се случи така, че много искате да имате някакъв

...
Ако се случи така, че много искате да имате някакъв
Коментари Харесай

Талисман според зодията: Това е вещ, която носи късмет, затова трябва да я избирате с особено внимание

Ако се случи по този начин, че доста желаете да имате някакъв предмет, без да има пояснение за това, най-вероятно това е вашият амулет, който желае да бъде покрай вас.
Талисманът за Овена, който се подчинява на Огъня, е от злато.
Друг вид са талисмани в жълто и оранжево. За тази зодия са подобаващи талисмани с форма на квадрат. Подходящи са и предмети, които символизират оръжие и победа. Телецът има потребност от амулет с форма на бик, стига да не е от слонова кост.

Изключително подобаващ за Телеца е амулет, изработен от мед. Трябва да се заобикалят талисмани в алено.
Близнаците имат потребност от асоциативен амулет – ключ, маска, книга, писалка. Лилаво, сиво и синьо са подобаващи за талисмани, а зеленото се заобикаля.
Раците имат потребност от нежни талисмани във формата на луна или полумесец, произведения от сребро, предмети с пера. Цветовете на водата са подобаващи за тази зодия.

Лъвът символизира силата, по тази причина има потребност от мощен предмет, най-добре антикварен – старинна монета, медал, пръстен, драгоценен камък. Изображения на лъв и орел, талисмани в алено и пурпурно са подобаващи за Лъва.
Девата има потребност от амулет с формата на сова. От материалите са желани глината и гипсът.
Хартиена пеперуда в зелено или бяло носи шанс на Девата.

Талисманът на Везните би трябвало да символизира естетика. Сребърен медальон с формата на везни, както и каквато и да е красива дребна движимост, която радва окото, е подобаваща за амулет за Везните.
Скорпионът има потребност от амулет с форма на жаба, защото тя символизира водата и това дава сили на Скорпиона. На представителите на този знак може да даде мощ и амулет с формата на оръжие.
Стрелецът има потребност от амулет с формата на скарабей или феникс. Всичко, което е обвързвано с коне – подкова, фигурки на коне – ще донесе шанс на Стрелеца.

Козирогът ще е късметлия с амулет с формата на костенурка. Монети, статуетки с друга форма и медальони, по опция старинни, са подобаващи да станат амулет на Козирога.
За Водолея е най-подходящ амулет във формата на ангел. Криле на птица, аероплан и всичко, което е обвързвано с въздуха и е в зелено, синьо или лилаво, носи шанс на Водолея.
Талисманът на Рибите е всичко, обвързвано с водата. Корали, медузи, изображения на риби и всевъзможни морски твари в зелено, синьо и лилаво ще донесат успокоение и благополучие на Рибите.
Инфо: struma.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР