Ако се съставя правителство по-скоро трябва да се отиде към

...
Ако се съставя правителство по-скоро трябва да се отиде към
Коментари Харесай

Даниел Митов: ГЕРБ не могат да направят нищо стабилно с Продължаваме промяната


Ако се сформира държавно управление по-скоро би трябвало да се отиде към профил на хора, които не са директно обвързани с политическите партии. За това настоя депутатът и заместник-председател на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, пред bTV. 

След последните разкрития, след последната динамичност в Народното събрание и разкритията за ББР, на Митов му е мъчно да допусна, че в Народното събрание може да сформира нещо устойчиво тъкмо с „ “. Когато някогашен министър-председател тръгне да търгува с кодове за машините, какво значи това, сподели Митов и настоя да се обясни въпросът с какви кодове за машините държи.

Митов добави, че ще правят отстъпка за измененията в Изборния кодекс за регион „ Чужбина “ и Общественият съвет към ЦИК.

Според него „ “ се държат като присъдружна организация на Политическа партия. Как гласоподавателите на Демократична България си изясняват гласуването на срещу F-16 и подготвени ли са да работят с политически индивид, който има проруска секта вътре в партията си, запита Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

са подготвени да вземат досието с първия мандат, само че е хубаво, че президентът регистрира обстоятелството, че би трябвало да мине време от предизборната акция, с цел да може партиите да се успокоят, изясни Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

Това, което зависело от към този момент било направено – с контактни групи, разговор, към бюджетните параметри, към други евентуални цели и Народното събрание почнал да работи с консенсуси, разясни Митов.

Той посочи, че когато пристигна моментът да се предложи състав на Министерски съвет ще се предложат и имена, само че към сегашния миг нямало да се спекулира с разнообразни персони. Най-важното е България да излезе от рецесията и в случай че ще има постоянно държавно управление, да има ясни задания пред себе си, сподели Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР