Ако се съберат всички числа на рулетката се получава 666,

...
Ако се съберат всички числа на рулетката се получава 666,
Коментари Харесай

Фурор по играта на Рулетка - през 19-ти век и днес

Ако се съберат всички цифри на рулетката се получава " 666 ", считано за " Числото на Звяра ". Легендата гласи, че Франсоа Бланк – изобретателят на рулетката, сключил договорка с дявола, с цел да бъде въведен в тайните на играта.

Появата на актуалната версия на играта в Америка при започване на 19-ти век провокира същински възторг измежду американците. Заради големите облаги, които
казината стартират да изплащат, се постанова играчите да бъдат затруднени и по този начин е добавена още една нула – „ 00 “. Собствениците на някои казина пък вземат решение да се оправят с казуса като стартират да употребяват колела единствено 31 позиции. Тези алчни съдържатели изплащали единствено 26 към 1 при залог върху число (30 към 1 е правилното изплащане). Това отхвърля огромна част от хората да спрат да играят на тези рулетки, а въпросните казина банкрутират.

„ Градът на прегрешението “ Лас Вегас в щата Невада е учреден през 1905 година Център на хазартните занимания в Съединените щати, на огромните
казина, Лас Вегас е рекламиран като Развлекателната столица на света, с помощта на легализирания хазарт, предлагането на алкохолни питиета когато и да е и другите форми на занимания за възрастни.

„ Печалбата е непряк резултат от заниманието – Winbet (18+)”

Скоро откакто наоколо до града е сложена военна база, висшите военни не разрешават проституцията (която до този миг е била легален и много рентабилен бизнес). Въпреки това американската мафия вижда големия капацитет във Вегас и по този начин през идващите години се появяват все по-големи и първокласни
казина и хотели. Строежът на първия от тях е приключен през 1946 година, а притежател е именитият разбойник Бенджамин „ Бъгси “ Сийгъл, а хотелът получава името ‘Flamingo’.

Така лека-полека в идващите десетилетия луксът и изисканият усет изместват в началото дивашката, каубойска атмосфера на града.

Любители на заниманието от висока класа в България също имат опция да се допрян до блясъка на Вегас - игрална верига Winbet е измежду най-предпочитаните на пазара у нас, поради голямото многообразие от игри и атрактивните
бонуси, които предлага на клиентите.

В нашето динамично всекидневие, от ден на ден хора избират да играят и печелят в онлайн
казината - към този момент не е нужно да посещаваш залата, с цел да изпиташ тръпката от живата Рулетка, Блекджек и Бакара. Други избират да печелят от телефона или таблета си, до момента в който разпускат с някоя от многочислените по тип и дизайн слот игри – изборът и опциите за развлечение са безкрайни!

Влез във вълнуващия свят на
winbet.bg и открий игра по собствен усет!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР