Ако се притесняваш от по-необикновената си страна, тези съвсем реални

...
Ако се притесняваш от по-необикновената си страна, тези съвсем реални
Коментари Харесай

10 извратени секс фетиша, които не са за вярване

Ако се притесняваш от по-необикновената си страна, тези напълно действителни и много странни култове може би ще те успокоят:
1. Възрастни бебета

Възрастните хора, облечени като бебета несъмнено имат лична позиция.

Уебсайтът UnderstandingInfantilism.org изяснява явлението като “рядко срещано, характерно и непрекъснато предпочитание за носене на памперси и/или бебешко държание”. Съществуват онлайн общности като DailyDiapers.com, които свързват възрастните бебета и феновете на памперси в една “детска площадка за възрастни”
2. Задни елементи

Аналният секс е много постоянно срещано искане в спалнята, главно от мъже, само че за някои мъже този култ отива на още по-високо равнище.

ColosalGrandeur от уеб страницата eHealthForum изяснява фикс-идеята си за близане на задници: “Харесвам дами и в никакъв случай не съм бил насилван или нещо сходно. Но заради някаква причина, лизането на женски анус доста ме възбужда. Не мога да обясня тъкмо за какво – това е просто възприятие сякаш адреналина ми се повишава дружно с възбудата”.
3. Сучене

Този откъс от литературната еротика “Да ме кърмиш”с създател mamamilklover ще те вкара в странния чудноват свят на лактофилията:

“Наведох се и притиснах голите си гърди към нейните и я обгърнах с ръце. Намерих закопчалката, разкопчах сутиена й и смъкнах презрамките от раменете й. Тя пое сутиена от мен и го захвърли на дивана. Аз се облегнах в скута й и започнах да пия от нейното мляко.”

4.Крака
В публикацията на New York Post “Моят чудноват живот като жрица на краката” Оливия разказва живота си на 19-годишна студентка в Университета на Ню Йорк и продажница на крайници, която дава на мъже да ближат краката и за до 800 щатски $ на седмица.
5. Косматковци

Ако се сещаш за епизода на "Антураж ", в който Джони Драма прави секс с някого с костюм на животно, значи си на прав път.

Салон назовава модата, включваща полова игра с костюми на животни “перфектния култ за всички времена”

6. Коса

Какво толкоз необичайно има във култа за коса?

Danksteeze от Reddit споделя, че желае “момиче с доста дълга, прелестна коса да я увие към пишката ми. Бившата ми другарка смяташе, че култът за коса е пъклен странен”. Кони, посетител в шоуто на Д-р Фил, разкрива по какъв начин култът на брачна половинка й за коса е повлиял на брака им. Тя споделя “Зная, че може би ще прозвучи необичайно, само че брачният партньор ми е полово привързан към коса. Знам, че когато Хауърд види друга жена с дълга, права коса, се възбужда”.
7. Омораши

Ако не сте осведомени с него, може би мъчно ще разберете омораши култа.

Най-добре да оставим този неизвестен консуматор от Reddit да изясни: “Имам омораши култ и го имам откогато се помня. За тези, които не знаят, омораши е култ с разнообразни гледни точки. Но най-общото определение за омораши е когато се възбуждаш от това ти или някой различен да е с толкоз цялостен пикочен мехур, че изпада в обезсърчение преди в последна сметка да се изпусне… За някои хора с този култ удоволствието идва от отчаянието, срама, гледката на подмокрени облекла, визията по какъв начин изпускането е извънредно табу, или пък комбинация от всички тези неща”.

8. Менструация

Да, дами, някои мъже са безусловно захласнати от идеата за секс по това време на месеца.

Тези адвантюристи, изкусно наречени “кръвни хрътки” изпитват мачовска горделивост да чукат по време на алената вълна.
9. Бременност

Без значение по какъв начин се чувстваш по отношение на набъбналия си бебешки стомах, има доста мъже, които имат предразположеност към бременни дами.
10. Смачкване

Преди няколко години, Д-р Дрю интервюира в телевизионното си шоу посетител на име “Масивната Мока”.

Светът не е същия откогато Мока показа на феновете концепцията за “смачкването” - евентуално рисков култ, при който едри дами сядат върху мъже за наслаждение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР