Ако се престорите, че нищо не се е случило и

...
Ако се престорите, че нищо не се е случило и
Коментари Харесай

След Страстната Седмица Идва Страшната Седмица! Алена Предупреждава Тези Зодии За Надвиснал Ад! Ужас В Живота На

Ако се престорите, че нищо не се е случило и продължите както досега, нищо чудно в бъдеще да си докарате повече кахъри. В професионален проект седмицата се обрисува сполучлива за вас, стига да не прекалявате в опитите да налагате престижа си непременно.

Телец
Има възможност да си размените внезапни думи с някого. Вие се славите като търпеливи хора, само че през идващите дни нищо чудно чашата на търпението ви да прелее и да се покажете пред хората такива, каквито не са ви виждали. Не се тормозете, че сте избухнали – може би най-сетне е пристигнал моментът да кажете почтено какво мислите или по какъв начин се чувствате. В понеделник и вторник ще извършите нещо положително за себе си, в случай че излезете и се забавлявате.

Близнаци
През дадения интервал ви чакат доста забавни срещи и вълнуващи диалози, тъй че гледайте да стоите по-малко време у дома и се виждайте с повече хора на открито. Разнообразието ще ви се отрази добре, а в случай че става дума за срещи с другари, ще получите поддръжката и разбирането, от които се нуждаете тъкмо в този миг. В прочувствено отношение обаче седмицата ще бъде по-трудна, изключително в случай че нещо в персоналния ви живот куца – на моменти може да се чувствате комплицирани, неоценени или лимитирани. Възможно е също да чувствате неочаквани прояви на горест, само че просто в този интервал сте по-чувствителни.

Рак
И в този момент няма да се насладите на по този начин мечтаното от вас утешение. По някакъв метод хора и събития ще нарушават душевния ви мир, без значение какъв брой старания сте положили да запазите успокоение и да не се поддавате на провокация. За някои от вас всички тези прекарвания може да се трансфорат в отключващ механизъм и в последна сметка да доведат до значими промени – да вземем за пример най-сетне да проведете диалог, който отлагате от месеци или да излезете от избрана обстановка, в която сте попаднали.

Лъв
В тези дни ще сте много продуктивни и може да постигнете нещо в действителност стабилно в длъжностен проект, стига да се концентрирате и да следвате набелязаната от вас цел. Успехите ви ще донесат вследствие на положения труд и на постоянството, а не плод на щастлива случайност или жест на нечие благоволение. Ако нещата се случват по-бавно, в сравнение с ви се желае, заредете се с самообладание – тъкмо в този момент няма по какъв начин да постигнете бърз прогрес, само че пък триумфите ви ще бъдат трайни.

Дева
Идната седмица ще е доста плодородна за вас – ще постигнете дълготраен прогрес по довършването на план, който сте почнали да реализирате преди време. Дори през миналите дни и седмици да сте били по-разсеяни и да сте отлагали нещо, в този момент не си позволявайте това – спазвайте поетите задължения, с цел да ви е мирна главата.

Везни
Периодът ще бъде значим за доста от вас, защото ще съумеете да постигнете някакво съглашение – то ще дефинира по какъв начин ще продължат да се развиват връзките ви с избран човек в бъдеще. Ако и двете страни проявят предпочитание, намирането на еластичен вид е допустимо. Не се ли реализира компромис обаче, нищо чудно да се стигне до раздор или до по-дълбока рецесия.

Скорпион
Няма да ви се желае да си губите времето в непотребни разгвори, срещи, както и да разпилявате силата си в доста направления. Интуицията ще ви подтикне да се вглъбите в себе си и да обърнете внимание на значимите неща. Някои от вас ще търсят отговор на значим въпрос, други ще се отдадат на креативна активност, а трети – на длъжностен план, който ще изисква цялостна централизация. Чудесно ще бъде в случай че не допуснете на външните условия да ви разсейват.

Стрелец
Във ваша изгода ще бъде да подхождате прагматично към деловите въпроси, които излизат на дневен ред. Обръщайте по-голямо внимание на финансовата страна и на дребните елементи. В дните до сряда ще плувате напълно в свои води, което значи, че ще имате възторг както за работа, по този начин и за развлечения. Ако желаете да свършите нещо след 11 април, ще би трябвало да полагате повече старания и да сте по-организирани.

Козирог
Идната седмица за вас ще бъде изпълнена с провокации. Възможно е да се впуснете в някакво начинание и да ударите на камък. Може и да го реализирате, само че ще изхабите толкоз доста старания и нерви, че въобще няма да се зарадвате на постигнатото. За да не пилеете на вятъра силата и страстите си, нещо, което може да се отрази зле и на здравето ви, преценявайте опциите си и вършете единствено това, което е по силите ви.

Водолей
Ще имате вълнуващи прекарвания в любовен проект или в обществения си живот. Може да се запознаете с забавен човек, да получите непредвиден подарък или някаква друга изненада. Възможно е също да зародят обрати по време на пътешестване, само че това не значи да не ходите на никое място – може да се окаже, че се е случило тъкмо това, от което сте имали потребност. Дните до сряда, в това число, са чудесни за занимания.

Риби
И най-пасивните измежду вас ще бъдат подтикнати, в някои случаи даже притиснати, да подхващат нещо по-смело. Ако това се случи, евентуално сте на прав път, само че въпреки всичко гледайте да не прибързвате. Вие сте в интервал, през който е добре да планирате, да събирате информация и да проучвате, а не да се впускате в завършения – отдайте им се след 13 април. Вероятно най-сетне ще се окаже, че би трябвало да поемете отговорност, тъй като в предишното сте оставили проблема забранен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР