Ако се повтори на наближаващите общи избори, 20% се обръщат

...
Ако се повтори на наближаващите общи избори, 20% се обръщат
Коментари Харесай

Адам Бултън: Стармър не може да си позволи да бъде „скучен“ – лейбъристите трябва да покажат, че са превключили на най-висока предавка към победа на изборите

Ако се повтори на наближаващите общи избори, 20% се обръщат към Майкъл Шанкс, новия народен представител, ще даде на лейбъристите към 40 места, връщайки партията към господството, на което се радваше преди вълната на шотландския шовинизъм през последното десетилетие.

Дори половината от този сбор би дал на лейбъристите тартанова стена, укрепваща възможностите на партията за образуване държавно управление на болшинството в Уестминстър, а не провесен парламент.

„ Ние сме партията на смяната “

Но макар вълнението на лейбъристите, това към момента не е свършено. Във въведението си към наръчника за годишната конференция на лейбъристите, която стартира в Ливърпул този уикенд, заместник-лидерът на лейбъристите Анджела Рейнър споделя, че „ лейбъристите се приготвят за власт с дълготраен проект да върнат бъдещето на Англия “, само че тя също упорства „ ние Няма да приема нищо за даденост ".

Нейният началник, Стармър, е към момента по-предпазлив, като споделя на групата си: " Вървим в вярната посока. Но в този момент е моментът да повишим още една скорост. „

Това оставя лейбъристите с две задания, до момента в който се събират в Ливърпул. Те желаят да се приготвят за държавно управление - като очертаят своите проекти и покажат на обществеността, че са благонадежден и способен екип в центъра на английската политика.

Лейбъристите на Кийр Стармър са били „ прекомерно плахи “ и не би трябвало да се задоволяват с „ накуцване до номер 10 “, споделя Шарън Греъм от Unite

Но първо би трябвало да завоюват идващите избори и всяка дума, изречена на крайбрежията на Мърси ще бъдат деликатно тествани дали има възможност да привлекат или отхвърлен гласоподаватели.

Изображение: сър Кийр Стармър с водача на шотландските лейбъристи Анас Саруар (в средата) и новия народен представител от лейбъристите от Рудърглен и Хамилтън Уест Майкъл Шанкс ( ляво)

Много депутати от торите, представители на бизнеса и лобисти не си направиха труда да отидат на конференцията на консерваторите предходната седмица в Манчестър, усещайки края на една епоха. Ще има доста повече спонсорирани щандове, приеми и странични срещи в Ливърпул, тъй като самостоятелните ползи чакат промяна на държавното управление.

Освен в случай че разтърсващи земя събития другаде не отвлекат вниманието от конференцията, речта на водача на Starmer в 14:00 ч. Вторник следобяд ще бъде най-внимателно следеният час в живота му. Той е прослушван като евентуален идващ министър-председател.

Популярността на Стармър изостава от тази на партията

Всяка фокус група, гласово извикване и изследване демонстрират, че хората към момента не са се затоплили изцяло него. Това, което хората мислят за водача на партията, е мощен знак за това по какъв начин хората в действителност ще гласоподават.

Популярността на Стармър изостава от тази на лейбъристите.

В анкетата на YouGov след конференцията на торите за The Times, Лейбъристите са много напред с 45% гласоподаване, само че Стармър прави оценка единствено 34% като " най-хубав министър-председател ". Риши Сунак с 25% е почти същият като 25% на неговата партия.

Облаците от думи, показващи какви описания елементарните хора придават на Сунак, включват „ богат “, „ самият той “ и „ пари “ на видно място.

Starmer става „ отегчителен “, „ тъп “, „ обезсърчителен “ и „ слаб “. Двамата водачи са забелязали тези разкопки и рутинно си набиват натъртвания в размяната си.

В Ливърпул Стармър ще би трябвало да бъде по-твърд към съперника си, в сравнение с да му се подиграва, че е супер богат и безконтактен. < /p> Реч на премиера: Три основни извода

В речта на водача си предходната седмица Сунак се опита да показа себе си като претендент за " смяна ". Той се разграничи от последните петима консервативни министър-председатели и направи противоположен завой на цялостната железопътна стратегия HS2, която той, Дейвид Камерън и Борис Джонсън поддържаха преди този момент.

И въпреки всичко до момента обществеността беше по- схватлив към обвиняванията в „ приплъзване “, отправяни неведнъж от деятелите на торите против Стармър.

Това беше в центъра на персоналната офанзива на Сунак против него предходната седмица.

„ Най-лошото нещо за Сър Кийр е, че той просто споделя всичко, което счита, че ще му е от най-голяма изгода “, сподели министър председателят пред публиката в Манчестър. „ Няма значение дали може да го съобщи, няма значение дали е правилно, няма значение дали е споделил противоположното единствено преди няколко седмици или месеци. “

Службата на Стармър като предан член на кабинета в сянка на Джереми Корбин и изменящите се политически отговори на шока от Брекзит са основни доказателства за прокуратурата.

Стармър се оправи с първото, като изгони Корбин от лейбъристите и изоставяйки обещанията на политиката на Corbynite, които даде, с цел да бъде определен.

Стармър избегна явен капан, само че може да се сблъска с проблеми в Европа

Европа към момента може да му сътвори проблеми в Ливърпул.

Лейбъристите единствено насилствено одобриха строгите ограничавания, които той сложи върху бъдещите връзки с Европейски Съюз, и управлението се бори с апелите от елементарните хора за спор по отношение на политиката на Европейски Съюз на конференцията.

Лейбъристите към този момент утвърди предлагането на Сунак за последователно унищожаване на продажбите на тютюн през този век и може елементарно да се ориентира във втората си концепция за конференция за реформиране на A-нива през идващото десетилетие.

Като приемете изоставянето на Сунак от HS2, тъй като торите „ унищожават " към този момент свърши работата си, Стармър избегна най-очевидния капан, заложен за него.

Премиерът афишира стартирането на " Network North "

Консерваторите няма да могат да го оспорят по какъв начин ще се заплаща за HS2 като както и пътните и железопътните схеми " Network North ", към които Сунак споделя, че ще пренасочи £36 милиарда спестявания.

Канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс ще резервира желязната си хватка върху разноските, само че някои в Ливърпул ще бъдат разочаровани от Стармър, още веднъж в сходство с проектите на торите.

Речта на Стармър ще би трябвало да надвиши „ в случай че не те, за какво ние? “

За възмущението на консервативните грандове, лейбъристите имат една доста преимущество тази година.

Традиционният годишен ред за конференции е първо либералдемократите, по-късно лейбъристите, по-късно консерваторите. Тази есен, по-скоро инцидентно, в сравнение с планувано, лейбъристите остават последни.

Стармър и неговият екип ще имат последната дума в това, което нормално се чака да бъде последният избирателен сезон на конференцията преди изборите.

Лидерът на лейбъристите подлага на критика премиера, че не се е обърнал към рецесията с разноските за живот

Миналата седмица Сунак избягваше да приказва за рецесията с жилищата и разноските за живот и не съумя да се ангажира с детайлности по отношение на стачките на железниците и лекарите или по какъв начин възнамерява да реализира чиста нула, „ прекъсване на лодките “ или стимулиране на икономическия напредък.

Лейбъристите имат опцията да се оправят с всички тези тематики, които оглавяват описите на паниките на множеството хора.

Всеки ден главните диспути на конференцията имат бяха наречени мисионерски пленарни съвещания за петте „ задачи “, които Стармър сложи при започване на годината: резистентен напредък, безвредни улици, NHS, обществена подвижност и зелена сила.

Но речта на Стармър ще би трябвало да продължи оттатък „ в случай че не те, за какво ние? “

Той също би трябвало да осмие опита на Сунак да избяга от върха на торите, представяйки се за същинския претендент за смяна.

Високопоставен деятел от Лейбъристката партия оприличи Сунак преминете към змия, която смъква кожата си, акцентирайки, че Тереза ​​Мей, Борис Джонсън и Лиз Тръс са пробвали еднакъв трик на „ гласувайте за нас, с цел да ни задържи на власт, с цел да можем да променим всичко “.

Първата шефът на прокуратурата не може да си разреши да бъде " отегчителен ". За да се възползва от момента, той ще би трябвало да призове повече гняв в жанр Нийл Кинок или пренебрежение в жанр Тони Блеър, в сравнение с е успявал до момента.

Независимо дали Стармър подвига покрива или не, делегатите на Лейбъристката партия ще изтрезнеят вътре 24 часа овакантяване на Ливърпул. Следващия четвъртък партията е изправена пред обезсърчителни тествания в две междинни избори в Англия в изборни региони, държани от консерваторите.

В остарялото седалище на Надин Дорис в Мид Бедфордшър, 19% отклоняване от консерваторите би го направило - празненството взе Selby & Ainsty това лято със размах от 23%. Но главните опозиционни партии се борят между тях и в последна сметка може да разделят вота срещу торите.

Другото съревнование в Тамуърт, провокирано от оставката на камшика на торите Крис Пинчър, показва измененията в политическия пейзаж през което Англия мина от последния път, когато лейбъристите съществено заплашваха настоящото държавно управление на консерваторите - и компликацията на предизвикването, пред което са изправени Стармър и неговата партия.

През 1996 година за Sky News отразявах други частични избори в Тамуърт - или Югоизточен Стафордшър, както съвсем същият изборен регион се наричаше тогава.

Новият водач на лейбъристите Тони Блеър беше висок и лейбъристите превзеха мястото от консерваторите с 22% размах.

Изображение:Блеър приказва на конференцията на Лейбъристката партия през 1996 година

Новият народен представител Брайън Дженкинс заемаше Тамуърт през годините на Новите лейбъристи до 2010 година Никой не приказва за възможностите на лейбъристите за победа на междинните избори в Тамуърт този път - макар че ще отнеме съвсем еднакъв ход този път като тогава.

Тамуърт и близките региони гласоподаваха мощно за Brexit и това промени доста. В прилежащата черна страна лейбъристите в този момент имат единствено три от 13-те места, които държаха в разцвета на Блеър.

Няма значение за горещата атмосфера на партийната конференция, успехите на лейбъристите в единия или и в двата от тези междинни избори в Англия в действителност биха демонстрират, че сър Кийр Стармър е присъединил лейбъристите на най-висока скорост към победа на общите избори.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР