Ако се потвърдят всички руски изследвания – че нашата ваксина

...
Ако се потвърдят всички руски изследвания – че нашата ваксина
Коментари Харесай

Прочут руски учен сензационно: Имаме ваксина срещу коронавируса

Ако се потвърдят всички съветски проучвания – че нашата ваксина въздейства на COVID-19, то до една година Русия ще може да даде тази ваксина на целия свят. Това сподели проф. Дмитрий Еделев – водещ съветски доктор и академик.

Проф. Дмитрий Еделев
Кой е проф. Дмитрий Еделев?
Дмитрий Аркадиевич Еделев е лекар на икономическите и на медицинските науки, Doctor of Bisiness Administration (DBA, Switzerland), професор. Действителен член на публичната организация „ Руска академия на естествените науки “.

Почетен служащ на висшето обучение на РФ. Научен началник и шеф на Арбатклиник. Президент на Националния план „ Здраве на нацията “. Член е на съвета на Руската социална организация „ Руско екологично общество “.

Куратор е на програмата „ конвергентно водачество “. Водещ е на непрекъснатото предаване „ Здравословно хранене с лекар Еделев “ на Медиаметрикс.

„ Русия в никакъв случай не е укривала технологиите си и считам, че в случай че имунизацията бъде доказана, то Русия ще даде на всички страни в света аналога на произвеждане “, безапелационен е Еделев.

„ В Русия има ваксина, която е била създадена против вируса от 2003 година (коронавирусът САРС – бел.ред.), тази ваксина в Русия я има, създаването съществува, тя към този момент е тествана на мишки и на маймуни, и в случай че се стигне до опасност за човечеството, то Русия е подготвена да създаде за два месеца над 20 милиона дози от тази ваксина “, уточни той.

Професор епидемиолог от Харвард: От 60 до 100 милиона души ще умрат от ковид през 2020 година

COVID-19 вирусът има белтъците на HIV1 – това са белтъците на СПИН, и по тази причина съветската система на интензивно отнасяне и лекуване на заболелите са ориентирани срещу СПИН-а, и досега, дръзвам да споделя, че са най-ефективни при лекуването на COVID-19.

Руската скица за лекуване се състои от три препарата срещу HIV1 – това е най-ефективно досега и по тази причина на този стадий ние в Русия нямаме смъртни случаи, а единствено оздравели “, разясни проф. Еделев.

По думите му температурата, при която COVID-19 умира е 56 градуса.

„ Искам всички да знаят, че заразяването с ковид става чрез докосването на три точки – това са очите, носа и устата.

Освен това COVID-19 се предава чрез суровата необработена храна. Така че всички би трябвало да се въздържим от потреблението на сурови необработени храни.

Същото важи и за напитките. Затова би трябвало да се пие вода от доста тествани източници или да се пият топли питиета, чай, да вземем за пример.

Откажете се от студените закуски и предястия и суровите такива. Преминете напряко към горещата чорба, горещото или изпечено главно и топлия чай “, предложи проф. Еделев.

„ Селенизацията на организма е извънредно значима – в много страни към този момент интензивно употребяват храните, съдържащи селен “, означи ученият.

Много богати на селен са бразилските ядки, само че на първо място това са чесънът, джинджифилът. Но също така има и различен микроелемент, за който всички мълчат.

„ Ние установихме, че разболелите се от COVID-19 с недостиг на цинк боледуват доста по-сериозно от хората, които нямат недостиг на цинк. Цинкът – това е вторият микроелемент, за който досега никой не загатна, само че ние в Русия, към този момент имаме научни проучвания, показващи, че кръвта на инфектираните и боледуващи от COVID-19 съвсем не съдържа цинк.

При тях е налице недостиг на цинк. Така че цинкът е вторият детайл, на който всички би трябвало да извърнат внимание. Цинк в огромни количества съдържат животинските артикули, морската риба, черният самун. Цинкът се съдържа в елдата, в стридите, месото, фасула, ядките “, изясни проф. Еделев.

„ В Русия ясно изведохме защитните правила и те са: хората, работещи по няколко души в помещение ги разполагаме на разстояние 3 метра един от различен. Това важи за всички компании и институции, където чиновниците работят в общи зали. 3 метра е безвредното разстояние за седящите на бюра.

Ако човек е прав – то безвредното разстояние би трябвало да е 6 метра. Второто предписание е проветряване на пространствата на всеки 10 – 15 минути и това е безусловно наложително. Вирусът не обича чистия въздух.

И на трето място – в пространствата с доста чиновници ние инсталираме закрити кварцови лампи “, описа проф. Еделев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР