Ако се питате какви са предимствата на това да съберете

...
Ако се питате какви са предимствата на това да съберете
Коментари Харесай

Omnilinx – българската платформа, която събира каналите за комуникация и обслужване на клиенти под един покрив

Ако се питате какви са преимуществата на това да съберете информационните си канали, в които поддържате връзка с клиенти, на едно място, ви предлагаме да разгледате Omnilinx. Това е единствената българска омниканална платформа, която събира телефона, Фейсбук Messenger, Viber, уеб чата, WhatsApp и имейла и билетите под един покрив. С Omnilinx можете да улесните връзката и обслужването на клиенти, като им осигурите по-голямо улеснение и успеваемост в процеса на другарство с вас.

Платформата се ражда през 2022 година. Тя е създадена от българската софтуерна компания " Прайс Интернешънъл ", позната до този миг на B2B пазара с телекомуникационните си решения за бизнес телефония.

От самото начало

Компанията се отличава с това, че съумява да се развива независимо, без да търси финансиране от фондове. Стартирана от нулата от трима телеком инженери, те стартират да развиват облачна платформа за контактни центрове, която към днешна дата превъзхожда редица международни съперници.

Omnilinx е единствената българска омниканална платформа, която събира телефона, Фейсбук Messenger, Viber, уеб чата, WhatsApp и имейла и билетите под един покрив.

Освен, че първият им бранд към този момент години наред е един от водачите в решенията за виртуални телефонни централи и заоблачен програмен продукт за контактни центрове в България, компанията оперира и на други пазари в Европа и Латинска Америка.

" Откакто сме на пазара, към този момент повече от 15 години, претърпяхме забележителна еволюция. Първоначално имахме за цел да създадем съвършения програмен продукт за контактни центрове, който да включва допустимо максимален брой функционалности. По този метод успяхме да отговорим на потребностите на най-взискателните корпоративни клиенти, само че в един миг осъзнахме, че пазарът търси по-опростени решения ", споделя един от създателите Мартин Кокалов пред Money.bg.

Така се ражда и второто им решение - уеб основаната виртуална телефонна централа, която дава отговор на ежедневните потребности на бизнеси, които са по-мобилни и имат по-различни процеси от един прът център.

Идеята за основаването на третата, най-новата облачна платформа - Omnilinx, идва, когато клиентите на софтуерната централа стартират да търсят интегрирани решения, които  излизат от рамките на телефонната услуга и сплотяват повече канали, в които да обслужват клиентите си. От компанията акцентират, че самите консуматори към този момент желаят да поддържат връзка с бизнесите по метода, по който поддържат връзка с приятелите и фамилиите си: елементарно, през всеки комфортен за тях канал и диалогът да е в движение комфортно за клиента.
 Снимка 608584
Източник:

" Вярваме, че като предоставим решение, което свързва информационните канали, можем да помогнем на разнообразни бизнеси - от банки и кредитни институции до онлайн магазини да подобрят общуването с клиентите си ".

Компанията дава услугите си на над 1000 бизнес клиенти и държавни институции, като измежду тях са Ardes.bg, Ozone.bg, Pulse Fitness, Sport Depot, Credissimo и други.

" Платформата Omnilinx беше добре призната от нашите клиенти и ни разреши да разтеглим портфолиото ни и да обслужваме по-добре техните потребности. Вече сме в положение да предоставим безпроблемно интегрирано решение за всички канали за обслужване на клиенти и връзка и смеем да твърдим, че имаме много добра поддръжка за клиенти ", споделят още от компанията.

От там споделят, че противоположната връзка с клиентите е извънредно значима и играе решаваща роля за развиването на продуктите.  " Информация черпим от противоположната връзка на актуалните ни клиенти и запитванията за характерни функционалности от евентуални клиенти ".

Така да вземем за пример се ражда една от забавните функционалности на телефонната централа - " тагове и мнения ". Тя разрешава на екипа да поставя етикети на всеки извършен телефонен диалог, а в края на даден интервал да прави информации какви позвънявания влизат и да проучва връзката, без да се постанова да се прослушват записи от диалозите.
 Снимка 608638
Източник:

Конкуренция на международно равнище

Omnilinx е единствената българска платформа за омниканална връзка, само че в международен мащаб съществуват стотици сходни решения. От компанията обаче не се тормозят: " Екипът ни е в крайник с новостите в промишлеността и следим какво се случва освен на европейския, само че и на американския и азиатските пазари и техните трендове в информационните софтуери ".

Това, което ги отличава от съперниците, е, че оферират опция за гъвкаво ценообразуване, което голям брой компании търсят, само че никой международен колос не предлага.

" Друга наша мощна страна е, че платформите ни от софтуерна позиция са основани на актуален код и по тази причина елементарно могат да се надграждат и интегрират. Виждали сме съществени наши съперници, които са базирали продуктите си на към този момент остарели технологии и знаем, че в бъдеще това няма да е в тяхна изгода ", споделя Мартин Кокалов.

Мартин Кокалов и екипът, който стои зад Omnilinx, ще вземат участие в конференцията, която ще се организира в София на 4 и 5 април.

Събитието, което се провежда от eCommerce Academy за първи път тази година, се обрисува като едно от най-значимите в областта на електронната търговия, тъй като ще събере експерти от целия район, които ще могат да обменят опит, практики и трендове от личните си страни.

" Имаме забележителен брой клиенти, които са онлайн търговци, материята ни е близка и ще ни е потребно да се свържем с основни играчи от района, а също и да представим нашите решения на по-широк кръг от специалисти ", приключва изпълнителният шеф на Omnilinx.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР