Ако се оплаквате от сериозен спад на сексуалната си активност,

...
Ако се оплаквате от сериозен спад на сексуалната си активност,
Коментари Харесай

Едно просто условие ще ви помогне да правите повече секс

Ако се оплаквате от сериозен спад на половата си интензивност, има елементарен метод да измененията това. В съветското списание " Журнале сексуальной медицины " бе оповестено неотдавна изследване, резултатите от което демонстрират, че дамите, които спят по един спомагателен час дневно, са по-склонни да вършат секс спрямо дамите, които пестят от съня си, написа woman.bg.

Според учените е задоволително да прибавите най-малко 1 час към нощния си сън в продължение на две седмици, с цел да увеличите честотата на секса с 14%. В изследване, извършено над 171 дами, било открито, че тези, които спят в допълнение 60 минути повече, показали по-голямо предпочитание за интимни милувки през идващия ден от останалите дами. Това те значи обаче, че „ колкото повече спите, толкоз по-голямо ще бъде либидото ви “, прецизират откривателите, припомняйки други резултати, съгласно които при дамите, които спят още по-дълго време, половото предпочитание внезапно спада.

За страдание, в днешно време да си набавяш нужния сън е същински разкош и не всеки съумява да го прави. Проучване на Better Sleep Council разкрива, че от ден на ден дами са по-склонни да страдат от неприятен сън или бодърствуване. Но и за това има лек. Според изследвания от 2019 година удобно въздействие върху съня може да окаже както сексът, по този начин и мастурбацията.

Така че, благи дами, както виждате, процесът е съвместен. От вас зависи дали първо ще намерите време за малко повече сън, или ще се опитате да удостоите уместно колегата си с нужното му внимание в леглото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР