Ако се опитвате да се сетите за комедийни актьори, името

...
Ако се опитвате да се сетите за комедийни актьори, името
Коментари Харесай

Адам Сандлър и Джаки Титоун - 24 години доверие и обич

Ако се пробвате да се сетите за комедийни артисти, името му евентуално ви идва мислено автоматизирано. Адам Сандлър е холивудска икона, откакто взе участие във филми като " Big Daddy " или по-скорошни шлагери като " Hubie Halloween ", само че зад известната звезда има романс, който е по-нежен от всяка измислена история.

Те се събират от пристрастеността си към филмите



Джаки Титоун стартира кариера като модел, откакто приключва гимназията, само че измества фокуса си към актьорско майсторство няколко години по-късно, през 1999 година, когато потегля към първата си роля. Междувременно Адам Сандлър към този момент е прочут и сполучлив артист, който се издига през 90-те години на предишния век с функции във филми като " Happy Gilmore ", " The Wedding Singer " и " Billy Madison ".

Двамата се срещат, до момента в който снимат " Big Daddy ". Амбициозната актриса се среща с Роб Шнайдер, до момента в който снима първо камео. По-късно той й оказва помощ да се види с Адам Сандлър, един от най-близките му другари. В последна сметка Адам взема решение да я вкара във кино лентата, който той също продуцира. Тя поема ролята, а останалото е история.



Въпреки че Джаки играе единствено дребна роля, това мощно трансформира живота й. И макар че през месеците след излизането на кино лентата тя не съумява като актриса, въпреки всичко улавясърцето на Адам и те се влюбват безумно един в различен.



След началото на сантименталната си обич, двойката работи върху няколко други кино лентата, в коитосе появява и Джаки, в това число " 50 First Dates ", " Just Go With It " и доста други. Докато към момента интензивно работят дружно, те вземат решение да бъдат двойка за цялостен живот и се женят на 22 юни 2003 година Пред огромен лист от посетители - звезди като Шарън Осбърн и Дженифър Анистън, двойката си разменя клетви навън в имение в Малибу.



Щастливата двойка посреща Сади, в този момент на 16 години, през май 2006 година Малко след раждането Адам споделя: „ Бебето е крепко! Жена ми е здрава! ”. През ноември 2008 година се ражда втората щерка на Джаки и Адам - Съни. И двете девойки също са се появявали в някои от филмите на татко си като " Hotel Transylvania " и " Murder Mystery ".

Актьорът споделя в някои изявленията, че Сади и Съни в действителност са желали да се появят в някои от филмите му, тъй като споделят любовта на родителите си към филмите. " Питаха ме през цялата година: " Мога ли да бъда в идващия ти филм, тате? "



Всеки съумял човек се нуждае от сътрудник до себе си, който да го поддържа и предизвиква както в положителни времена, по този начин и в неприятни. Въпреки наградената си кариера и няколко сполучливи кино функции, Адам надали щеше да бъде индивидът, който е през днешния ден, в случай че Джаки не е била до него.

Съпругата на Адам непрекъснато участва, до момента в който той снима подиуми, насърчавайки го да направи всичко допустимо. Сандлър си напомня, когато Джаки му оказва помощ, до момента в който снима сцена на целувка с дългогодишната си колежка Дженифър Анистън. „ Единствената неуместна част е да чуя жена ми да споделя: „ По-силно! По-силно! Целуни я по-силно! “, майтапи се Адам.

Без поддръжката на Джаки Адам можеше да не поеме някои от най-големите си планове от боязън да не успее да ги приключи. Актьорът признава, че брачната половинка му го тласка да одобри функции, които в началото е считал, че ще бъдат предизвикателство, като да вземем за пример водещата му роля в " Uncut Gems ".

„ Прочетох го и заобичах сюжета, само че се опасявах да го направя. Тогава помолих Джаки да го прочете. Правим това дружно, Джаки и аз, обсъждаме какво ще върша и тя ми дава сили и храброст да се хвърля в него “, признава Адам.

Все още бясно влюбени след 24 години дружно



Адам и Джаки са дружно от 24 години, само че времето не е трансформирало нищо в тяхната любовна история. Всъщност връзката им става все по-силна от всеки път. Когато са отпразнували годишнината си през 2020 година, артистът си спомня в Instagram по какъв начин „ на днешния ден преди 22 години се погледнахме в очите и се влюбихме надълбоко “. Адам написа: „ Обичам те, мое постоянно момиче “, изразявайки насладата си от празнуването на 22 години със брачната половинка си.

Има единствено една загадка за поддържането на такава тясна връзка: доверие и любов. Сандлър приказва искрено за това, казвайки: „ Просто прекарвайте време дружно. Уверете се, че не бягате прекалено много пъти и просто излизате дружно. “ Той също по този начин акцентира цената на това да бъдеш отворен и да прекарваш качествено време, „ единствено един час, прекаран дружно, ни кара да се усещаме добре още веднъж. ”

Коя е обичаната ви холивудска двойка и за какво?

фотоси: Getty Images

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР