Ако се обръщаме към любимия човек с думи от рода

...
Ако се обръщаме към любимия човек с думи от рода
Коментари Харесай

Галените имена говорят за здрава връзка

Ако се обръщаме към обичания човек с думи от рода на " пате ", " коте " и други животни, това не значи, че сме капризни влюбени, който късат нервите на необвързаните в близост.

Според проучване, извършено в Щатския университет във Флорида, доста евентуално е да сме придобили този табиет от своите родители. И най-много от майките си. Учените са открили, че когато си приказваме с " кодови имена ", това ни връща в ранното детство. Тогава с дребен набор от думи, най-вече имена на животни, ние приказваме с цялата любов, на която сме способни.

И по този начин кученцето и котенцето последователно се трансформират в синоним за най-обичаните създания. След мама и тате, несъмнено. Затова няма нищо необичайно, че се обръщаме по този метод и към половинката.

Дори в противен случай - това се счита за симптом на здрава връзка. Точно такава, каквато е сред майката и бебето. Да имат собствен скришен език и кодови имена за доста двойки е в действителност сладко. Разбира се, това събитие се среща най-вече при неотдавна влюбените.

Точно както се снабдявам с псевдоними, които вършат разнообразни асоциации, по този начин си имаме и галени имена, любовни обръщения. Именно " коте ", " зайче " и другите сходни животни се считат за най-използвани от двойките, които се усещат задоволени от своята връзка.

Кой не харесва и не би се умилил от едно малко, сладко животинче. Именно по този метод и ние евентуално се умиляваме от обичания човек. Разбира се, нужна е гласна или негласна сделка, че и на двамата се нрави обръщението, с цел да можем свободно да го използваме и пред други хора.

По света се употребяват стотици вариации на галените имена, с които да назоваваме обичания човек. Някои от тях звучат в действителност необичайно, само че нали в любовта всичко е разрешено, написа Bussiness Insider. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР