Ако се намери начин да се загърби тяснопартийният интерес очаквам

...
Ако се намери начин да се загърби тяснопартийният интерес очаквам
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Очаквам пълна подкрепа от всички политически сили

Ако се откри метод да се загърби тяснопартийният интерес чакам този кабинет да бъде признат с цялостно болшинство от политическите сили. Това съобщи проф. след връщането на осъществявания мандат на президента Радев. 

Вече е прочут състава на проектокабинета. Още един път желая да заявя, че може би част от тези лица няма да са известни на необятната общност. Причината за това, че те са високи експерти в своите области. Те са се движили по всички стъпала на йерархията. Били са на високи управнически равнища, тъй че имат своя опит. Те са без ярка политическа багра, без ярка партийна принадлежност. Това са в действителност работещи, високи специалисти, които ще имат късмет да изведат България от рецесията, акцентира Габровски. 

Нямаме време. Тук не става дума за някаква нереална рецесия, за нещо, което може да пристигна, може и да не пристигна. По редица извънредно значими въпроси за страната, решенията би трябвало да се взимат идващите месеци. Ако би трябвало да направя някаква прилика – студенстките изпити са пристигнали. Ние ще влезем в тях с това, което имаме. Влезем ли в каскада от нови предварителни избори, ние сигурно ще загубим. Няма по какъв начин без работещ парламент тези решения да бъдат вземани, няма по какъв начин България да продължи напред. Ако изпуснем този период автоматизирано огромна част от тези промени няма да бъдат решени за дълъг интервал от време. Време е да се обединим към работещи и ясни концепции. Сигурен съм, че с този екип можем да го създадем, добави още претендентът за министър председател. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР