Ако се наложи сме готови да продължим с управлението на

...
Ако се наложи сме готови да продължим с управлението на
Коментари Харесай

Служебният министър на отбраната: Ако се наложи, сме готови да продължим с управлението на страната

" Ако се наложи сме подготвени да продължим с ръководството на страната ". Това съобщи в ефира на предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия служебният министър на защитата Димитър Стоянов.

" След като ни е гласувано доверие, ние би трябвало да го оправдаем. Тоест, ние би трябвало да имаме подготвеност да управляваме толкоз, колкото реши българския народ. А той ще го реши на изборите. Ако реши на изборите по този начин да се получи резултата, че да не се сформира държавно управление - да, имаме подготвеност и да продължим по нататък, което не смятам за доста удачно. Нормално е да има работещ парламент, обикновено е да има постоянно държавно управление. Но в случай че се наложи сме подготвени да продължим с ръководството на страната ", безапелационен бе той.

" Виждам по какъв начин някои представители на партии споделят, че служебното държавно управление нямало правата на постоянното и че трябвало единствено да провежда изборите. А казусът с газа кой би трябвало да го реши? Така че чакам да се реши, само че би трябвало да питате министерството на енергетиката.Кой беше Калоян Методиев? Той преди няколко дни сподели, че президентът щял да вкарва изключително състояние. Ами в случай че беше прочел закон и конституция, щеше да види, че без парламент изключително състояние не може да се разгласи. Срещу служебното държавно управление се води една акция за извличането на дивиденти за предизборната битка. Ние не сме участници в изборите и няма смисъл да се водят такива диспути против нас ", сподели още Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР