Ако се налага да изхвърлите нещо от дома си, първо

...
Ако се налага да изхвърлите нещо от дома си, първо
Коментари Харесай

Защо никога не трябва да изхвърляме хляб и снимки?

Ако се постанова да изхвърлите нещо от вкъщи си, първо помислете по какъв начин да го извършите, без да привлечете отрицателни събития в живота си.

Някои предмети никога не би трябвало да се изнасят от къщата или да се изхвърлят и дават на други хора. В противоположен случай човек може несъзнателно да „ изхвърли “ цялото богатство от вкъщи си. Ето какво в никакъв случай не трябва да изхвърляте от вкъщи си.

Хляб и сол

Хлябът е знак на просперитета и затова е належащо да се отнасяме към него с цялото си почитание. Освен това хората, които познават недоимъка, не биха си разрешили да изхвърлят остатъците от хляба.

Ако са ви останали няколко части, по-добре е да ги дадете на птиците или да ги вземете със себе си, когато излизате на разходка в парка. Със сигурност животните, които ще нахраните, ще са ви признателни за това.

Що се отнася до солта, тя е знак на шанса и фамилното благополучие. Когато я изсипвате, давате на други хора или я изхвърляте, вие несъзнателно се отказвате от благосъстоянието си.

Стари снимки 
 Какво ви чака, в случай че загубите пръстен, обица, часовник, верижка Какво ви чака, в случай че загубите пръстен, обица, часовник, верижка
От антични времена на бижутата се придава доста огромно значение. Те са били със статут на защитни амулети и талисмани и в случай че човек загуби...

Старите фотоси, като се изключи че съдържат много изчерпателна информация за избран човек, имат и своя лична сила. И по тази причина, в случай че просто решите да ги изхвърлите, ще ви сполетят здравословни проблеми. Ако желаете да се отървете от старите фотоси, по-добре е да ги изгорите и да изхвърлите пепелта в течаща вода.

Портфейли и чанти

Ако внезапно ви е хрумнала концепцията да изхвърлите остарелия си портфейл, тогава имайте поради, че по този метод можете да навредите на силата си и ще би трябвало да забравите за финансовия шанс за известно време. Езотериците поучават да не изхвърляме в никакъв случай старите си чанти и портмонета. 

Ръчен часовник

Като цяло подаряването на часовник се смята за неприятна прокоба. Но в случай че по някаква причина сте приели подобен подарък, то никога не го изхвърляйте, когато ви омръзне или стане негоден. По този метод вие разрушавате връзките си с индивида, който ви е направи подаръка.
 Най-странните суеверия на света Най-странните суеверия на света
Виждали сте най-малко един човек, който се върти три пъти на пета и трансформира маршрута си, в случай че някоя черна писана има нахалството да пресече п...

Ако самите вие сте си купили часовника, само че в последна сметка сте решили, че към този момент не ви харесва или се е развалил, не бързайте да го изхвърляте. Използвайте частите му за различен часовник.

Сватбена рокля

Смята се, че в случай че младоженката даде сватбената си рокля, воала или други булчински такъми на някого, по този метод тя ще си навлече проблеми в брака. Поради същата причина не се предлага дамите да се венчават с рокля, която към този момент е била носена от друга младоженка.

Косми и нокти

Изхвърляйки косми и нокти от вкъщи си, обричате себе си на злощастие. От древността те са били употребявани за осъществяването на разнообразни ритуали, които имат за цел да навредят на даден човек. Най-добре е да изхвърлите космите и ноктите в тоалетната паница. По този метод те няма да попаднат в ръцете на зложелатели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР