Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния

...
Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния
Коментари Харесай

Мъже, стойте далече от тях! Това е най-голямата кучка сред зодиите!

Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните въздействия върху държанието на хората, то евентуално ви интересува по какъв начин звездите предсказват метода, по който всеки човек реагира във връзката си и взаимодейства със своя сътрудник.
Ако сте мъж, няма метод да не ви е забавно какви са най-хубавите качества и достолепия, както и най-лошите черти на дамите от всяка една зодия.
Тук сме се съсредоточили на най-лошите. С други думи ще чуете грозната истина за дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, тъй че да си имате едно мислено.

Овен
Тези дами са супер взискателни в любовен проект. Те ще изсмучат цялата ви сила, защото тяхната идея във връзката им е техният сътрудник да задоволява всички техни потребности, стремежи и прищевки. Тези дами умеят да вълнуват мъжете, само че те имат голямо его и постоянно се държат като девойки в неволя, които имат потребност от непрекъснато избавяне и обгрижване.

Телец
Жените Телец обичат да се обкръжават с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, точно тъй като имат податливост към егоизъм. Жената Телец като че ли има вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и постоянно го пита „ Аз ли съм най-красивата на света? “. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи рецензия или има самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните родственици, нейните другари и т. н.

Близнаци
Тези дами са чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден миг се трансформират в извънредно безредни персони. В началото ще ви е прелестно да излизате и да поддържате връзка с тях, само че в даден миг ще усетите, че затъвате в информационна неразбория – връзките ви ще станат супер комплицирани и безусловно непредсказуеми. Причината естествено е, че тези дами имат раздвояване на личността – особено за всички представители на тази зодия.

Рак
Тези дами се държат с мъжете си като с техни майки и покровителки. Те владеят до съвършенство тактиката „ пасивно-агресивна операция “ и постоянно вменяват на своите сътрудници възприятие за виновност. Тези дами са страхотни в кулинарията, само че по тази причина пък са извънредно обидчиви и постоянно ще би трябвало да им вършиме похвали за всичко. В противоположен случай те ще ви разгласят за безчувствен лицемерен изверг и вие няма да имате късмет да се отбраните.

Лъв
Горделивите дами от зодия Лъв ще се държат по този начин с вас, като че ли тяхното наличие е най-голямата благословия в живота ви. Те ще ви забранят всякакво предпочитание за самостоятелност и ще се надсмиват постоянно на вашата доверчивост (дори да не сте доверчив, ще се почувствате такъв). Лъвиците са дами, пристрастени към Instagram и Фейсбук, тъй че вашата връзка с такава жена ще е публично притежание и вие няма да можете да извършите нищо по въпроса.

Дева
Жените Дева се държат като закостенели остарели моми още от пубертета. Това е техният архитип. Те постоянно ще ви диктуват по какъв начин да живеете и ще се държат като строги учителки, които схващат от всичко. На всичкото от горната страна ще ви внушат, че вие самият сте незапознат и най-добре да си мълчите, когато те приказват. За да излизате с такава жена, би трябвало да си сложите ваксина против рецензия – тъй като ви следва да чуете доста такава и то хаплива.

Везни
С жена от зодия Везни не ви чака нищо друго с изключение на неприятности. Сред качествата на тези дами не са лоялността и верността. Те са суетни и меркантилни същества, които са подготвени на всичко за един комплимент и за един по-лъскав подарък. Често тези дами са със супер визия, само че са лишени от всякакво наличие. Освен това те си менят мнението непрекъснато, което за всеки мъж си е съществено тестване.

Скорпион
Тези дами са леко психо. Често наподобяват на застрашителен див звяр, който ви притегля с взор, само че е подготвен да ви оглозга до кокал в метафоричен смисъл, несъмнено. Жените Скорпион в никакъв случай не стартират връзка, в която няма да имат цялостна власт и владичество. Те се впечатляват от мъже, които съчетават изтънчен външен тип, с положителни приходи, семейство от сой и редица връзки и контакти на равнище. Дамите от тази зодия са огромни използвачки, които желаят да се забавляват за непозната сметка.

Стрелец
Жените Стрелец са извънредно занимателни и чаровни и владеят изкуството да пращат закачливи с*кс известия, тъй че онлайн флиртът е обичаният им. Тяхното възприятие за комизъм е ценено от всички, само че точно в това е казусът – вие постоянно ще се чувствате в тяхната сянка. Освен това тези дами имат уплаха към сериозните задължения. Те ще ви обичат толкоз дълго, колкото им скимне (Тейлър Суифт е зодия Стрелец) – не очаквайте да сте с тях до момента в който гибелта ви раздели.

Козирог
Тези дами могат да бъдат безмилостни, зли кучки и да са горди от този факт. Често представителките на тази зодия са проклети и надменни и считат всички останали за посредствени. Жените Козирог просто не желаят да си губят времето и силата с връзки, в които не виждат капацитет. Така че те ще отблъскват вашите подправени похвали и ласкателства, и няма да ви дадат никакъв късмет за флирт, в случай че не сте им създали положително първо усещане.

Водолей
Жените от тази зодия са цялостни с секрети и мистичност. Освен това те са склонни да имат вяра и да практикуват секрети култове и ритуали. На всичкото от горната страна дамите Водолей са много непоследователни – единия ден може вие да сте центърът на вселената им, а на другия ден да се вършат, че не ви познават. Освен това тези дами си падат малко хипи, малко пънк, гръндж и други Ще ви бъде много мъчно да им повярвате, че в действителност ви обичат, тъй като те се държат с подигравка във връзка с всичко в живота си.

Риби
Тези дами са известни като „ кошчето за боклуци в зодиака “. Жените Риби имат податливост да се вербуват сами за разнообразни изгубени дела. Те обичат да се въвличат в комплицирани, обречени връзки, в които имат вяра до последно. Ето за какво би трябвало да внимавате, в случай че сте по отношение на жена от тази зодия – тя обича драмата, обича да се прави на жертва, само че няма избавяне от нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР