Ако се гласуват оставките, тримата министри Нанков, Радев и Московски

...
Ако се гласуват оставките, тримата министри Нанков, Радев и Московски
Коментари Харесай

Караянчева:​ Няма правителствена криза, но съществува проблем в комуникацията между коалиционните партньори

Ако се гласоподават оставките, тримата министри Нанков, Радев и Московски се връщат в Народното събрание. Те са експерти, няма да бъдат изгубени за политиката, Народното събрание ще завоюва с тях. Очакваме да забележим какво ще се случи. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева.

Не са обсъждани нови имена на министри, добави тя.

Председателят на Народно събрание означи, че стабилността на обединението е обезпечена с мандата, който е даден от гласоподавателите. Тя призна, че има проблем в връзката сред съдружните сътрудници и сходни диалози като този през вчерашния ден, са оздравителни.

Караянчева беше безапелационна, че няма държавна рецесия. В новия политически сезон ръководителят на Народно събрание чака решенията да се взимат динамично.

Надявам се на бързи решения по съвещанията на комисията, разяснява Караянчева.

Тя открои кои са целите на Народното събрание за нови политически сезон.

Законтът за пътищата ще се гледа изключително с добавката за коланите, които ще станат наложителни за автобусните превозвачи. Ще има спор в Народно събрание, означи Караянчева.

Очакваме октомври в Народното събрание да влезе и законопроектът за хората с увреждания. Продължава работата по законопроекта за обществените услуги, който се чака да влезе в Народното събрание през ноември. Ще се работи и по административната промяна, продължава правосъдната промяна, процесуалните закони и есенната сесия е за Закона за бюджета, означи ръководителя на Народно събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР