Ако се допуснат вълни от бежанци, това ще предизвика през

...
Ако се допуснат вълни от бежанци, това ще предизвика през
Коментари Харесай

Астролог: Бежанци ще предизвикат епидемия или щети през 2023-та

Ако се позволен талази от бежанци, това ще провокира през 2023 година зараза или вреди, причиняващи огромни загуби. Това предвижда астрологът Руслан Борисов, който е по-известен като Азарей. Бъдещи обединения измежду депутатите ще генерират кавги и нежелателни гафове, добави той.

Тъй като Плутон е на върха на хороскопа на България, то се чакат дълбоки трансформации във висшата власт на България – президент и Министерски съвет, съобщи ученикът на Люмиер, представен от „ Марица “.

„ Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на избран зодиакален знак и планета. 2023-та година ще бъде под егидата на зодиакалниия знак Везни и планетата Марс “, изяснява той пред пловдивското издание.

Везните са мъжки знак и той се управлява от променливи прочувствени настроения. Вместо равновесие има какофония, написа БЛИЦ. Знакът дава отговор за партньорствата, правораздаването, интернационалните връзки, спорове и напрежения, за изкуствата и връзките с чужбина.

Като похлупак на всичко 2023 година ще се води от войнствения Марс. Той е един от основните богове от тракийския мавзолей и ни е прочут под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс. Той е в стихията си в борбите за власт и му е присъща експанзията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е знак на връзката небе-земя и е чистачът на природата. Той почиства земята от неприятна и гнила сила. Кучето се показва като лидер на душите. Марс се грижи за съперничеството, действието, интензивността и тежката промишленост.

По източния зодиак 2023 година е под въздействието на Водния Заек. Тя ще стартира с новолунието в зодиакалния знак Водолей на 21-ви януари. Водният заек е прелестен за компания, подсъзнателен и деликатен към близките.

Според Азарей българите са подготвени да работят в името на качествена смяна. Обществото ще разисква и изисква от ръководещите разнообразни обществени придобивки и усъвършенствания. Обменът на информация ще бъде натоварен. Тези старания ще доведат до усъвършенствания. Жените и децата ще се радват на грижите на обществото. Ще бъдат прокарани удобни промени. Нацията ще се развива и процъфтява. Търговията и покупко-продажбите ще са сполучливи. Ще има опция за добра годишна продукция. Здравето на хората ще бъде изменчиво в другите интервали на годината.

Дава се късмет да се подобрят опциите на хората за придобиване на богатства, тъй че с добре преценено изпитание да бъдат усъвършенствани и нараснали държавните финанси. Това обаче по едно и също време е обвързвано с огромни разноски и удобното въздействие ще изпитат единствено тези, чиито каузи стоят под знака на Марс – военната индустрия, хирургията, машиностроенето. Разходите за военни цели ще нарушат салдото на бюджета. Купуването на нови машини във въздушните сили, както и поддръжката на избрани народи с оръжие, ще лимитират способността ни да се употребяват финансите за по-разумни цели.

Решенията на Народното събрание за военни разноски ще има негативно влияние върху финансовата непоклатимост на страната. Тези дейности ще провокират недоволства и митинги. Заемите, които ще бъдат изтеглени, крият в себе си огромни загуби.

Работещите ще се тормозят за насъщния си, но ще имат и мотиви да бъдат удовлетворени. Привилегиите на властимащите ще бъдат понижени, което ще е добре за елементарните хора.

Медиите и публичното мнение ще разкрият с остра рецензия далавери за военни и военноморски разноски. Те ще предизвикат митинги и недоволства, предвижда астрологът.

Според него е належащо да се покачат моралните устои на младите дами, с цел да се предпазят от някои рискови пристрастявания.

Предстоят нелеки времена за най-висшестоящите ръководители на страната. Политически персони, които стоят покрай държавното управление и президента, евентуално ще преживеят сложни времена. Това въздействие сочи промяна на държавното управление, изяснява ученикът на Люмиер.

Парламентът ще сътвори обективни закони за богатството на хората, които ще се опитат да заздравят демокрацията и ще подобрят националното богатство в битката с икономическата рецесия. Това е спокойно време за съгласие във всички действия, които имат връзка с търговията, финансите. Търговските ползи на страната ще бъдат предпазени, стокообменът ще се усили.

Очаква се разцепление в Народното събрание, обвързвано с финансови ползи. Ще има провокации измежду гласоподавателите при идващите парламентарни избори.

Бъдещи обединения измежду депутатите ще генерират кавги и нежелателни гафове, предвижда астрологът. Социалната политика ще бъде в основата на законодателната самодейност в Народното събрание.

Могат да се чакат митинги, свързани с утежняване на икономическата конюнктура, инфлацията в страната и решенията на Международния валутен фонд. Чуждестранните вложения ще намалеят.

Посланията и дейностите на политиците ще провокират протестни дейности на студентите. Младата и буйна кръв може да се прояви по-експанзивно, прочувствено и остро, предизвестява Азарей.

По-важните астрологични събития са следните:

- Повелителят на времето Сатурн ще се гмурне в зодиакалния знак Риби на 7-ми март 2023 година в 15:35 ч и ще обитава там почти две години и половина. Възможно е да развиете интерес към медитации, проучване на мистичната страна на индивида или феномените в парапсихологията.

Влиянието е неподходящо за работа, публично състояние, престиж и известност. Въздържание, приемливост и неотстъпчивост ще оказват помощ да се преодолеят горепосочените компликации. Засилете волята си и внимавайте да не вършиме неточности в заключенията си.

Периодът е присъщ с промяна на персоналните цели и вероятности. Може да възникне дружба с могъщи, авторитетни хора или окултни групи.

Присъщо за интервала е желанието да се реформира, преобразува или в краен случай да се напусне или унищожи съществуващия обществен ред.

Тъй като Плутон е на върха на хороскопа на България, то се чакат дълбоки трансформации във висшата власт на България – президент и Министерски съвет.

Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Телец на 16-ти май 2023 година в 20:21 ч и ще остане там до 25 май 2024 година

Преминаването на Юпитер през зодиакалния знак Телец се характеризира с градивни усеща за същинските полезности в живота и оптимистичен взор към бизнес делата.

Ще се радвате на усъвършенствано финансово състояние. По това време е подходящо да поискате покачване или заем. Ще изпитвате предпочитание да проявявате по-голяма благотворителност във връзка с пари и материални средства. Ще намирате смисъл в даряване за просветителни цели.

На 20-ти април ще има цялостно слънчево затъмнение в знака Овен. То ще предизвика угнетеност и незаинтересованост. Една известна дама ще слезе от публичната сцена. Желателно е да се вземат ограничения за запазване на здравето на едрия рогат добитък.

На 5-ти май ще има отчасти лунно затъмение в зодиакалния знак Скорпион. Възможно е да намалее добивът на плодните дръвчета.

На 14-ти октомври ще се състои отчасти слънчево затъмнение в знака Везни. Очаквайте понижаване на приходите. Ще има риск от банкрут или трансформиране на финансова институция – банка или застрахователно сдружение.

На 28-ми октомври ще следим отчасти лунно затъмнение на фона на знака Телец.

Ако се позволен талази от бежанци, това ще провокира зараза или вреди, причиняващи огромни загуби.

„ Бъдете ведри и въодушевени. Вярвайте в силата на новото време. То ще отнесе остарелия строй и ще ви сервира условия за основаване на един по-хубав свят. Търсете красивото в живота. То е на всички места. Дори да видите нещо тъжно, което сте приели за минус, сложете му една отвесна чертица и чудото ще се сбъдне! Станало е плюс “, поучава астрологът.

„ Обичайте България! Пазете я. Грижете се за нея. Всеки един от нас е една дребна България. Ние сме свещите от един възвишен пъзел, който ще свети отсега нататък “, прибавя той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР