Ако се даде третият мандат на БСП, ние веднага ще

...
Ако се даде третият мандат на БСП, ние веднага ще
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП стриктно следва политиката, заявена преди изборите и не излъга своите избиратели

„ Ако се даде третият мандат на Българска социалистическа партия, ние незабавно ще го върнем. Българска социалистическа партия е изрично за избори. ” Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България ” проф. Румен Гечев пред NOVA News.
Той напомни, че Българска социалистическа партия постоянно е желала оставката на държавното управление на сглобката, защото, по неговите думи, то не се оправя и тласка България към съществени стопански, обществени и политически проблеми.
„ Ние сме сигурни, че нашият резултат ще бъде по-добър, заради това, че Българска социалистическа партия, като единствената действителна опозиционна партия в Народното събрание, изрично следваше политиката, която беше декларирала преди изборите ”, счита проф. Гечев.
Според него това, че Българска социалистическа партия прецизно е изпълнявала поетите от нея задължения, ще се оцени както от гласоподавателите на социалистите, по този начин и от хора, които са разочаровани от партии като „ Продължаваме промяната ” и ГЕРБ.
„ Българска социалистическа партия е групировка, която пази ползите освен на бедните, само че и на междинната класа. Ние сме партията партията, която пази и националния интерес. Бяхме безапелационни за завършването на национално значими планове и се оказахме прави  през последните 15 години и във връзка с атомната централа в Белене, и във връзка с разширението на централата в Козлодуй, и във връзка с ТЕЦ-овете. Българска социалистическа партия беше изрично и срещу метода, по който се постановиха наказания против Русия, защото се е оказаха с големи несиметрични загуби за целия Европейски съюз и България ”,  посочи  част от позициите на социалистите националният представител.
По думите му с кого ще приказва Българска социалистическа партия след изборите за сформиране на държавно управление, зависи от подредбата в Народното събрание и дали другите обединения споделят политиките на Българска социалистическа партия в отбрана на националния интерес.
„ Случаят с Нотариуса демонстрира, че българската правосъдна система от десетилетия е прогнила и не работи. Да се надяваме, че на тези избори гласоподавателите ще подходят доста деликатно към тези, които са им обещавали промени в правосъдната система и ги излъгаха ”, сподели още проф. Румен Гечев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР