Ако се чувствате тежки и подути и нямате сила, а

...
Ако се чувствате тежки и подути и нямате сила, а
Коментари Харесай

Плодове и зеленчуци за детокс на организма

Ако се чувствате тежки и подути и нямате мощ, а апетитът ви влече към сладките и нездравословни храни, то може би за вас е уместно да извършите детокс на организма си, който да го рестартира, почисти и да възвърне силите му.

Ето някои храни, които са извънредно леки за консумация, набират ви витамини, минерали и лишават възприятието на тежест в стомаха. Добре е да извършите 2-3 дневен детокс с тях един път месечно.

Поради ниската си калоричност и огромното количество на вода, краставиците са превъзходен следобеден сурогат на чипса или са подобаващи за лека вечеря в композиция с други зеленчуци. Краставиците са богати на силиций и сяра, които подкрепят растежа на косата.

Диня

Динята е плод, невисок на захари и висок на водно наличие. Нискокалорична и извънредно засищаща, тя е идеалният метод да утолим жаждата и да потушим апетита си през лятото. Тя съдържа ликопен (вид каротеноид), който е присъщ за алените плодове и зеленчуци, той спомага функционалността на сърцето, очите и поддържа равнищата на кръвната захар в здравословни граници.
4 чудесни зеленчука, страхотни помощници при отслабването
Брюкселско зеле Брюселското зеле, въпреки и не толкоз обичано на доста от нас, като се изключи че е извънредно потребно, съдържа доста фибри, кои...
Прочети повече
Цитруси

Несъмнено, когато чуем за детокс, в главата ни изниква вода с лимон. Цитрусите имат богато наличие на витамин С и дават силата на организма, от която се нуждае. Те локализират средата и в композиция с мед и джинджифил имат антибактериални свойства, които се грижат за организма и отбраната му от вирусите.

Тези плодове съдържат антиоксиданти, които се борят с насъбрания оксидативен стрес в клетките. Предотвратяват тяхното прибързано стареене и оказват антимикробен резултат за чревната микрофлора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР