Ако се чувствате привлечени от представител на зодия Телец, вероятно

...
Ако се чувствате привлечени от представител на зодия Телец, вероятно
Коментари Харесай

Какво трябва да знаеш за връзката със зодия Телец?

Ако се чувствате привлечени от представител на зодия Телец, евентуално планирате да го поканите на среща. Преди да се случи това обаче, е добре да знаете нещо за този зодиакален знак. И най-много каква е връзката със зодия Телец.

Телецът е ревностен

Не се изненадвайте прекомерно, в случай че обектът на възприятията ви стане ревностен и мнителен, само че това е единствено тъй като е човек, който търси непоклатимост във връзката. Той желае да е сигурен, че е единственият в живота ви!

Обича да мързелува

Той може да бъде латентен. Известно е, че по темперамент Телците са мързеливи като ленивци, тъй че не се оплаквайте, в случай че прекарвате уикенда вкъщи с повторения на обичаното си шоу и храна за у дома, вместо с сантиментална вечеря.

Не търпи конкуренция

 Жена Телец

Телецът обича да е най-хубав във всичко, с което се занимава. Може да не са чак толкоз доста неща, само че във всяко от начинанията си ще вложи доста хъс и пристрастеност. Това се отнася и до връзките. Той ще направи по този начин, че да се почувствате доста специфични.

Телецът е свенлив

Не очаквайте от представителите на тази зодия да разкрият всичко за себе си от първата среща. Те са срамежливи, недоверчиви и потайни. Ще би трябвало да сте търпеливи с тях и да почакате. Доверието на Телеца се печели постепенно – с доста старания и време. Но пък е нежно и може да се загуби бързо.

Той обича гушкането

Телецът обича прегръдките, милувките и всеки споделим момент на деликатност. Харесва му да търси половинката си постоянно и също да бъде издирван. По същата причина би се обидил, в случай че не го потърсите през целия ден след среща и не се сетите да му звъннете. За някои хора това е досадно и задушаващо, само че за Телеца е доста значимо.

Той е благонадежден

 Мъжа Телец

Когато човек от зодия Телец ви обещае нещо, той ще се придържа към думата си. Ще направи каквото може, с цел да съблюдава ангажимента. Няма подозрение, че той е благонадежден и постоянен. От друга страна, би се разочаровал доста, в случай че вие му обещаете нещо и по-късно забравите за желанията си. Злопаметният Телец постоянно ще помни постъпката ви и повече няма да ви гласоподава доверие.

Голям дебелоглав

Вероятно не познавате различен човек, който може да прояви толкоз огромен дебелоглав. Телците са напористи и държат на своето. Трудно ще признаят, че са сбъркали някъде. Винаги по този начин ще извъртят нещата, че вие да сте отговорни и да стане по тяхната. Когато биват раздразнени, могат съществено да ви изкарат отвън надзор с държанието си.

Прочетете тук още за зодиите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР