Ако се чувствате изтощени и объркани, не сте сами. Преживели

...
Ако се чувствате изтощени и объркани, не сте сами. Преживели
Коментари Харесай

Розовата луна в Скорпион ще се отрази най-много на тези 4 зодии

Ако се чувствате изтощени и комплицирани, не сте сами. Преживели сте плевел сезон на затъмнения и към момента се справяте с безредните промени на съответствува Юпитер-Уран. И в случай че сте един от зодиакалните знаци, наранени най-вече от цялостната Розова луна в Скорпион през април 2024 година, значимите събития към момента ще се развиват в живота ви.

На всеки 28 дни пълнолунието носи кулминационни промени, които трансформират вашето усещане и ви подтикват да предприемете дейности. Това е моментът, когато Луната - шеф на вашето вътрешно Аз - образува съпротива със Слънцето - шеф на вашето външно Аз - карайки надълбоко вкоренени истини да бъдат изхвърлени на повърхността.
 Седмичен хороскоп за 22-28 април  Седмичен хороскоп за 22-28 април  Седмичен хороскоп за 22-28 април  Седмичен хороскоп за 22-28 април
Пълнолунието изравя скритото от дъното на душeвността ви, показвайки ви всичко, което постоянно сте знаели, само че просто сте не запомнили. Стига до най-деликатната част от това, което в действителност чувствате, и ви принуждава да извършите нещо по въпроса. Не можете да игнорирате това, което е невероятно да се потисне.

На 24 април пълната Розова луна в Скорпион ще доближи своя връх тъкмо в 02:49 българско време. Скорпион - неподвижният воден знак на сливането на сили, прочувствената фамилиарност, финансовите вложения, стратегическия прогрес, истините табу, трансформациите и метаморфозата - ви приканва да бъдете уязвими, без изцяло да изоставяте отбраните си. Време е да се научите по какъв начин да плувате, без да потъвате.

 Розова Луна iStock

Противопоставяйки се на Слънцето в заземен, сетивен, сантиментален, практичен и толерантен Телец, това пълнолуние желае да намерите баланс сред това, което ви принадлежи, и това, което сте подготвени да дадете на някой различен. В основата си оста Телец-Скорпион е обвързвана с вашите материални потребности и вашите духовни потребности. Става дума за това какво пазите за себе си и за тайните, които избирате да споделите. Докато Телецът желае да пести личните си пари, Скорпионът е по-загрижен за вложението. И това, което Телецът желае да резервира, Скорпионът просто желае да даде и да получи нещо в подмяна.

Изгряваща на 4 градуса в Скорпион, Розовата луна ще изведе на напред във времето неуместни истини. Скорпионът е знак, който се ориентира в тъмното и даже когато обстоятелствата не са показани, той винаги може да види това, което другите не виждат.
 image2_16x9.png За пръв път от 83 година Юпитер и Уран се срещат в Телец: какви изненади чакат всяка зодия На фокус
Това пълнолуние също ще се съгласува с Плутон във Водолей, а тъй като Плутон е планетата на сътворението и разрушението, може да ви насърчи да разрушите нещо в името на възобновяване му с повече мощ, достоверност и подсилване. Това пълнолуние провокира вътрешна гражданска война, тъй че тръгнете към успеха, която постоянно сте очаквали. 

Ако вашият слънчев знак, лунен знак или – най-важното – вашият изгряващ знак попадат под някой от следните 4 зодиакални знаци (особено сред 0 и 10 градуса), идната цялостна Розова луна в Скорпион може да докара до духовна гражданска война. Ето за какво:
 4-те зодии, които ще бъдат най-засегнати от Розовата луна в Скорпион  4-те зодии, които ще бъдат най-засегнати от Розовата луна в Скорпион  4-те зодии, които ще бъдат най-засегнати от Розовата луна в Скорпион  4-те зодии, които ще бъдат най-засегнати от Розовата луна в Скорпион
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР