Ако се чудите откъде ви е позната тази красавица Рене

...
Ако се чудите откъде ви е позната тази красавица Рене
Коментари Харесай

Като арабска принцеса: Рене Борисова тъне в лукс и охолство в Дубай

Ако се чудите от кое място ви е позната тази хубавица Рене Борисова, то тогава незабавно ще ви кажем, че това е по-малката сестра на актрисата Саня Борисова, която беше дългогодишната половинка на българския артист, режисьор и продуцент Ники Илиев. Двете сестри толкоз доста си наподобяват, само че е невероятно човек да каже коя е по-красива. 

Виж още: Признание! Кристиан Костов даде отговор на един от най-задаваните въпроси

Истинското име на Рене е Ирена и от дълги години тя живее в Дубай, където работи като модел за едни от най-луксозните марки в света. Инфлуенсърката няколко пъти е споделяла фотоси и видеа от личната ѝ къща в емирството – същински дворец в тузарски квартал. В момента тя се радва на забележителните 413 000 почитатели в Instagram. В персоналния си профил хубавицата с ангелско лице разгласява най-вече нежни фрагменти. Ако търсите разголено наличие, там няма да го намерите.

Виж още: Връщане към корените: Дениз Хайрула сподели секси аутфит в Истанбул, посети топ ресторант

Съдейки по това, което споделя с почитателите, Рене живее живот тъкмо като на една същинска арабска принцеса. Пътуванията безспорно са нейна огромна пристрастеност. В момента тя се намира в Миконос със своя близка другарка. Явно родната хубавица е имала потребност да се откъсне малко от арабския свят на разкош и лукс. 

Изображение: https://www.instagram.com/reneborisova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР