Ако се чудите колко сантиметра е гръдната обиколка на Златка

...
Ако се чудите колко сантиметра е гръдната обиколка на Златка
Коментари Харесай

Откровения: Русата Златка призна колко е гръдната й обиколка

Ако се чудите какъв брой сантиметра е гръдната обиколка на Златка Райкова, тя към този момент сама даде отговор на този въпрос неотдавна пред почитателите си в Инстаграм - 92 см.



Тунингованата плеймейтка разкри още и по какъв начин се е срещнала с актуалната си половинка Карен Хачатрян, предизвиквайки редица мнения от страна на почитателите си.

" Нас ни срещна общ другар, който доста настояваше и общо взето съгласно мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И по този начин малко принудително се запознахме, само че в случай че питате дали незабавно се случиха нещата - да, безусловно незабавно. Много се харесахме първо като хора, доста си паснахме, доста си говорехме. И второ, че визията не е на последно място – и там също доста се харесахме ", показа изкусителката.

С Карен към този момент били коментирали и името на бебето, което чакат. " Имаме разнообразни визии, само че пък аз с най-голямо наслаждение ще се съобразя с това той какво харесва повече, макар че той споделя, че той ще се съобрази с мен. В последна сметка ще разберем при започване на лятото ", отговори Райкова, която към този момент има едно дете от някогашния футболист Благой Георгиев.

Едрогърдата русокоска била надушила, че Карен й готви някаква изненада за Коледа, само че не очаквала да й подари баровския джип, стана ясно още от отговорите й на въпросите на почитатели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР