Ако се чудите кое е звездното събитие на годината, което

...
Ако се чудите кое е звездното събитие на годината, което
Коментари Харесай

Spice Girls отново се събират, ето защо

Ако се чудите кое е звездното събитие на годината, което ще събере на едно място Спайс Гърлс, Джиджи Хадид, Никол Ричи, Снуп Дог и Гордън Рамзи, то това е сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц.

Семейство Бекъм са в трескава подготовка за дългоотлаганото събитие, което ще се организира на 9 април 2022. Годежът на двамата влюбени се състоя през лятото на 2020, само че тогава отложиха венчавката поради пандемията. Към днешна дата гостите са поканени, а мястото е имението на булката в Палм Бийч. Влюбената двойка към този момент е сключила и контракт за отразяване на сватбата с стилната библия Vogue.

Кумове на тяхната женитба ще бъдат Ромео и Круз Бекъм, които са братя на младоженеца, и баткото на булката - Брад. Снуп Дог, който е непосредствен другар на Дейвид Бекъм, ще озвучава блестящата женитба. Разбира се, гордата свекърва в лицето на Виктория Бекъм е поканила и четирите изпълнителки от някогашната си група, като се приказва, че даже им е предложила да ги облече в роклите от своята фешън линия.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР