Ако се чудите какво означават всички тези усмивки и погледи

...
Ако се чудите какво означават всички тези усмивки и погледи
Коментари Харесай

6 признака, че тя си пада по теб

Ако се чудите какво значат всички тези усмивки и погледи от момичето наоколо, вижте признаците, които ще разкрият смисъла им. Може би тя ви харесва?
Прочетете още
1. Започнете къс диалог и я наблюдавайте

Ако е срамежлива, гласът и ще звучи доста по-меко, когато ви дава отговор. Има възможност да стартира да играе с косата си, да се взира във вас или да наглася облеклата или косата си. Ако се смее на скучните ви и глупави смешки, значи ви харесва. Усмивката ѝ също може да издаде, че те харесва. Вижте дали се усмихва незабавно откакто я заговорите, в случай че е срамежлива ще се усмихне за малко. Трудно е да се скрият мощните страсти. Ако едно момиче се взира във вас дълго, това е знак, че ви харесва. Но и противоположното също подсказва това. Ако не може да задържи погледа си върху вас, тъй като се срами и го отмества незабавно, откакто се опитате да осъществите образен контакт.

2. Следете за знаци на флирт

Имайте поради, че някои девойки си нямат концепция, че флиртуват. Ако момичето може да флиртува свободно, просто сравнете дали флиртува с вас повече, в сравнение с с другите.

3. Случайна непосредственост

Проверявайте за инцидентни обятия, непокътнати най-много за вас.

4.  " Без да желая "

Ако инцидентно ви блъсне или настъпи няколко пъти, броят на които ви подсказва, че надали е случайност, то е ясно, че тя търси вашето внимание. Тази тактичност за инцидентно допиране е много изпитана.

 

5.  " Спаси ме "

Ако сте на открито и момичето, което подозирате, че ви харесва постоянно и на всеослушание, споделя, че и е студено, това е знак, че търси вашата непосредственост и желае да я гушнете или да и предложите връхната си дреха, с цел да се стопли.

6. Езикът на тялото

Езикът на тялото ѝ ще ви разкрие дали се интересува от вас. Вижте дали не се заключила ръцете и краката си, до момента в който приказва с вас, това значи, че е нервна или срамежлива. Ако тя седне по диагонал на вас или против вас и в случай че раменете и бедрата и са против вас, значи ви харесва.

Наблюдавайте устните ѝ. Те са един от признаците, които подсказват за интереса ѝ към вас. Гледайте дали ги прехапва или дали ги допира постоянно. Ако до момента в който приказва с вас, устните и потреперват леко, значи я вълнувате.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР