Ако се чудите как кралица Елизабет прекарва времето си в

...
Ако се чудите как кралица Елизабет прекарва времето си в
Коментари Харесай

Под карантина: няма да повярвате какво прави кралица Елизабет всеки ден

Ако се чудите по какъв начин кралица Елизабет прекарва времето си в изолираност, ние имаме отговор и той е - много ползотворно и интензивно. Нейно Височество се любува пълноценно на спомагателната опция за отмора, както разкриват кралските хроникьори. Те споделят, че Елизабет е в чудесно въодушевление и не пропуща ден без да язди обичания си кон.

"Най-прекрасното нещо за кралицата е, че в този момент има опция да прекарва повече време със брачна половинка си. Двамата вечерят дружно всеки ден, а Елизабет избира особено тоалетите си за техните вечери. Също по този начин тя язди всеки ден и прекарва време измежду природата ", споделят източници, близки до кралското семейство.

94-годишната кралица е известна с това, че обожава да язди и към момента не се отхвърля от това свое занимание. Както излиза наяве, то я забавлява и я държи във форма по време на изолацията.

The Queen is still riding at 90 - and without a helmet - as she heads out on her pony near Windsor Castle https://t.co/4nqdQEqeX0
— The Telegraph (@Telegraph) March 6, 2017
Елизабет счита да се завърне към отговорностите си, колкото се може по-скоро. За момента тя продължава да прави каквото може от у дома и се надява, че естественият темп на живот ще се завърне скоро.

От Двореца отхвърлиха и слуховете, че няма да забележим повече кралицата на обществени задължения. Те обясниха, че монархът не счита да се отхвърля от отговорностите си, а в противен случай - чака с неспокойствие да се завърне към тях и да работи по-усилено отвсякога.

Още:
Най-неприятните посетители в кралския двор, които Елизабет Втора е трябвало да одобри Кое се оказва обичаното внуче на кралицата (жокер: не е Уилям или Хари)? Да вървиш на четири крайници и да бъдеш любим на кралицата Кралица Елизабет II - по един чадър за всяка рокля Защо едно семейство от Пазарджик получи премия от кралица Елизабет II?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР