Ако се чудите как да стартирате един свой ден, то

...
Ако се чудите как да стартирате един свой ден, то
Коментари Харесай

В очакване: Как ще се казва момченцето на Ballan и каква е неговата рецепта за щастие

Ако се чудите по какъв начин да стартирате един собствен ден, то би трябвало да се вслушате в съвета на една от най-младите ни онлайн звезди - Ballan. Неговата рецепта за прекрасен и сполучлив ден е простичка - събуждай се всеки ден с усмивка и положително въодушевление, с цел да ти се случват единствено хубави неща. Самият той се разказва като занимателен и положителен, а това си проличава от всяка негова изява и може единствено да му завиждаме.

Виж още: Щур, радостен и пъстър: Ицака приказва за гаджета и печелят ли се пари от гейминга в България 

В новата ни поредност " 21 въпроса " Ballan сподели, че от време на време се връща обратно към детството си, което е било изпълнено с доста филии с лютеница и футбол на поляната, който доста му липсва сега. Влогърът ни описа, че е толкоз положителен, тъй като следва един съвет - да бъде постоянно натурален и неналожителен и по този начин е бил още от дете.

Виж още: Най-известната незнайна българка: Инфлуенсърка с над 1 милион почитатели, никой не знае същинското ѝ име! 

Наскоро стана ясно, че Ballan и дългогодишната му другарка чакат първата си рожба, като е известно, че ще имат момченце. Ballan обаче не разкри кои са имената, на които са се спряли. Най-големият му триумф е несъмнено неговото семейство, което скоро ще се усили. Отчита като неточност, че е търсил доста дълго половинката си, само че е благополучен, че я е разкрил и в този момент са доста щастливи и влюбени, сподели още пред " 21 въпраса ".

Кои са най-големите страхове на Ballan, коя е музиката, която слуша най-често в колата си и още забавни неща - научете във видеото горе.

Виж още: Коя е Пепи, новата другарка на Дивна? И за какво лято 2021 е най-вълнуващото за певицата

Изображение: https://www.instagram.com/ballancho/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР