Ако се чудите дали да си вземете настоящия iPhone 12

...
Ако се чудите дали да си вземете настоящия iPhone 12
Коментари Харесай

Трябва ли да изчакате iPhone 13 ако сте на пазара за нов iPhone?

Ако се чудите дали да си вземете сегашния iPhone 12 или да изчакате появяването на идващия iPhone 13 в околните месеци, то отговорът няма по какъв начин да е еднопосочен, тъй че отговорите „ да “ и „ не “ са годни в цялостна мощ и нито единият няма да е неточност.

Първото нещо за което би трябвало да се замислите е за какво сменяте телефона си и от какво устройство идвате. Ако да вземем за пример притежавате iPhone 11, то промяната му с iPhone 12 няма да ви даде доста огромни промени и за това може би е добра концепция да изчакате появяването на “13-ката “.

От друга страна iPhone 12 е първият и единствен смарт телефон в гамата на Apple, който предлага 5G съгласуваност и в случай че това е от изключителна значимост за вас и не желаете да губите време, то на процедура нямате различен избор.

Подобно е и ситуацията, в случай че устройството което употребявате сега е с тежка щета или пък към този момент е остаряло и не може да извършва функционалностите които вие изисквате от него.
 Трябва ли да изчакате iPhone 13 в случай че сте на пазара за нов iPhone?

Ако пък не бързате изключително със промяната на актуалното устройство, то е значимо да отбележим някои от основните функционалности, които iPhone 13 ще предлага, а точно усъвършенстван екран, по-добри камери и най-вероятно вграден в екрана датчик за пръстов отпечатък.

Все отново не би трябвало да забравяме и това, че в случай че просто желаете да сте настоящи с последния модел смарт телефон на пазара, то също би трябвало да изчакате за появяването на iPhone 13, като означаваме и вероятността да четете това, точно от последния за момента модел на Apple.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР