Ако САЩ спрат да подкрепят Украйна и Русия се появи

...
Ако САЩ спрат да подкрепят Украйна и Русия се появи
Коментари Харесай

Белият дом: Путин разчита на това, че САЩ ще прекратят помощта за Украйна! Това би било голям подарък за него!

Ако Съединени американски щати спрат да поддържат Украйна и Русия се появи на границите на НАТО, те ще би трябвало да работят в сходство с член 5 на НАТО и да платят с американска кръв. Това  съобщи  координаторът по стратегическите връзки към Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби.
 
Кърби означи, че Путин разчита Съединени американски щати да спрат да поддържат Украйна. " Това ще бъде огромен подарък за него ", акцентира координаторът.
 
Според Кърби, в случай че Путин получи Украйна, той ще се появи на прага на НАТО: " И както споделих, в случай че смятате, че цената на поддръжката за Украйна е висока сега, помислете какво ще коства на американската хазна и какъв брой американска кръв ще се пролее, в случай че ни се наложи да действаме съгласно уговорките ни по член 5 ".
 
Той означи също, че съветският президент е разчитал на такова развиване през цялото време на тази война, тъй като не е вярвал, че Западът може да остане обединен, че НАТО може да остане обединен, че Съединени американски щати имат задоволително сили.
 
" Ако ви е грижа за нашата национална сигурност, би трябвало да видите господин Путин подобен, какъвто е, би трябвало да видите Русия такава, каквато е, и да разберете, че помощта за Украйна – а те не желаят от нас да присъстваме физически – помощта ни, с цел да завоюват тази война, дава отговор на ползите на нашата национална сигурност и на ползите на националната сигурност на всички наши съдружници в Европа ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР