Ако със започването на новата година, вече сте успели да

...
Ако със започването на новата година, вече сте успели да
Коментари Харесай

Идва китайската нова година. Как да привлечем щастието на наша страна

Ако със започването на новата година, към този момент сте съумели да се неуспехите с някоя от задачите си, в този момент имате опция да започнете изначало – Китайската Нова година следва. Тя отбелязва началото на новата лунна година. През 2024 година тя се пада на 10 февруари, а признакът на годината е Зеленият дървен змей.

В европейската митология драконите имат репутацията на рискови създания, които сеят опустошения и несгоди към себе си, до момента в който в китайската митология драконът е едно от най-щастливите животни, знак на мъдрост и мощ. Новата година дава обещание да бъде интервал на напредък и позитивни промени, шанс в любовта и триумфи в бизнеса и кариерата. Не забравяйте, че Драконът е единственият митичен воин в китайския хороскоп, тъй че бъдете готови за в действителност невероятни събития.

Ето по какъв начин вярно да организирате празник и какви ритуали да спазвате, тъй че цялата година на Зеления дървен змей да бъде удобна за вас:

Китайската нова година е фамилен празник със наложителна замяна на дарове. Можете да подарите нещо малко на вашите близки или на обичания човек. Добър подарък биха били писалищен материали, по-интересна дреха или да приготвите закуска в новогодишната заран. Портфейл или чанта в един от щастливите цветове също е добра концепция за обичаните хора.

Какво се хапва?

На празничната софра наложително би трябвало да има кнедли, те са знак на благосъстояние и разцвет и риба, тъй като тя е знак на обилие през идната година. Ако вие желаете да привлечете шанс за себе си през 2024, хапнете риба на 10 февруари.

Какви са наложителните цветове на 2024?

Най-щастливият цвят е изумрудено зелено. Този колорит предизвиква растежа и обновяването, в това число личностно развиване и промяна. Освен това зеленото е цветът на изобилието и благосъстоянието. Два по-успешни цвята са златисто жълто и блестящо алено. Златото в допълнение ще притегли към вас благосъстояние и позитивна сила, до момента в който аленото в обичайна китайска просвета се свързва с висока жизнеспособност, пристрастеност и мотивация. Този цвят може да бъде асистент в професионалните инициативи.

Как да притеглим шанс през 2024 година?

За да привлечете шанс и финансово благоденствие през новата година, използвайте нюанси на зелено, златно и алено в новогодишното си облекло – добре е, в случай че носите нещо ново по себе си. Възглавници за дивани, картини или домакински текстил в тези цветове ще основат атмосфера на разцвет и благоденствие във вашия дом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР