Ако Сарафов е несъгласен с политиката на следствието, е имал

...
Ако Сарафов е несъгласен с политиката на следствието, е имал
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Ако Сарафов е несъгласен с политиката на следствието, може да си подаде оставката

Ако Сарафов е несъгласен с политиката на следствието, е имал опцията да си подаде оставката. Това сподели Ясен Тодоров, заместник-директор на Националната следствена работа, по отношение на изявлението на гл. прокурор Иван Гешев, че ще желае оставката на шефа на Националната следствена работа Борислав Сарафов. 

" Ситуацията за мен е доста неприятна, тъй като аз от 30 години съм следовател. Следствието и прокуратурата ги усещам като собствен роден дом. Много ми е мъчително за всички следователи и прокурори, които са сложени в едно унизително положение ", посочи той.

" За огромна моя изненада шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов внесе във Военновъздушни сили предложение за моето освобождение с претекстове, които откровено не дават отговор на истината. Аз не съм ги чел, никой не ме е срещнал с тези претекстове. Абсолютно всички медийни изяви са съгласувани с пресцентъра на прокуратурата. След 2 май, когато стана едно разминаване сред казаното от Сарафов и представителят на националното разследване, той категорично сподели, че по медиите ще се явявам и ще приказвам единствено аз ", изясни Тодоров.

" В петък Сарафов прави изказването си пред Българска телеграфна агенция, изключително второто, което ме втрещи, в което упреква мен и основния прокурор, че ние сме от страната лошите  и той ще пристигна на бял кон и ще оправи прокуратурата, която е затънала в  калния политически терен. Аз незабавно си зададох въпроса къде е бил господин Сарафов през последните 12 години. Ако той е бил несъгласен с политиката на следствието, е имал опцията да си подаде оставката ", означи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР