Ако само името на Фън Шуй ви звучи познато, ние

...
Ако само името на Фън Шуй ви звучи познато, ние
Коментари Харесай

Как да обезпечим енергийно своя дом?

Ако единствено името на Фън Шуй ви звучи познато, ние ви даваме ключовете да се научите по какъв начин да притегляте и поддържате вярната естетика вкъщи посредством украса и ред.

Нашата къща се държи като гъба, която всмуква както положителните, по този начин и позитивните, и негативните сили, а обичаните й места за предпазване са ъглите на къщата, само че и декоративните предмети и мебели.

Ето какво можете да извършите за дом, който диша свободно и излъчва единствено позитивна сила!

1. Доверете се на минимализма

Основната дума във Фън Шуй е организация и се отнася най-много за освобождението на пространството от ненужни обекти, които не разрешават на силата, виталния поток да циркулира оптимално. Ако непрекъснато удряте разнообразни предмети в къщата, това значи, че имате прекалено много и би трябвало да ги пренаредите или да се отървете от тях. Претрупването на мебели и украшения намалява равнището на позитивна сила, тъй че направете всичко допустимо да извършите пространствата допустимо най-проветри!
Това са храните, които изяждат силата ни
На всеки е известно, че верният хранителен режим е от изключително значимо значение за това по какъв начин се усещаме здравословно. Дали обаче сте н...
Прочети повече
2. Внимавайте с коридора

Коридорът играе значима роля, тъй като е пространството, през което силата навлиза във вашия дом. Не претрупвайте това помещение с неизползвани предмети и поддържайте входното пространство чисто и подредено. 

3. Изхвърлете изсъхналите цветя

Цъфтящите растения всмукват негативна сила. От друга страна, изсъхналите цветя, които сме не запомнили някъде из дома ни, въздействат на циркулацията на позитивна сила, наречена Чи, която носи положение на благоденствие и поддържа здравето и хармонията на всички, които живеят в къщата.

4. Инсталирайте украсителен шадраван
Тези стайни растения са същински магнит за ЕНЕРГИЯТА
Според специалистите има няколко стайни растения, които наложително би трябвало да внесем в дома си, защото те спомагат за привличане на пай...
Прочети повече
Най-използваният от китайците знак в изкуството на фън шуй е този на декоративните фонтани. Те задържат влагата в помещението и са проводници на позитивна сила. Идеално е да ги поставите в хола или всекидневната, най-добре до прозорец.

5. " Наводнете къщата " с естествена светлина

Къща, в която слънчевата светлина навлиза без трудности, покачва равнището на продуктивност, контролира циркадния темп, по-точно цикъла на съня и бдителността; по този метод можете да се насладите на добър сън и да се чувствате по-отпочинали. Заедно със слънчевите лъчи, ще пристигна и позитивната сила.

6. Запалете ароматизирани свещи

Запалете ароматни свещи във всекидневната или в стаята, където прекарвате време със фамилията си. Казват, че свещите изгарят отрицателната сила в дома и разсейват паниките. 
20 секрети за набиране на сила
Съвременното общество се е отдалечило от природата. Това се дължи на мощното развиване на технологиите. Във всички области, в основата н...
Прочети повече
7. Пречистете злите сили с морска сол.

Лошите сили се натрупват в ъглите на стаите, надлежно в по-рядко употребяваните зони, а морската сол почиства пространството от ниски трептения. Поставете сол в четири купи и ги поставете в ъглите на стаята за една седмица, след което изхвърлете наличието.

8. Използвайте кристали и етерични масла

Отрицателните сили се унищожават и обезвреждат, в случай че се употребяват етерични масла със мощни трептения: тамян, сандалово дърво, култивиран чай, босилек. Опушен кварцов кристал, транспарантен кварц или аметистова геода пречистват дома.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР