Ако съм отсъствал, е било заради физически причини. Не зависи

...
Ако съм отсъствал, е било заради физически причини. Не зависи
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Не съм разговарял с никого от националния отбор, искам да съм на 100% готов

Ако съм отсъствал, е било поради физически аргументи. Не зависи от мен дали ще играя на Европейското състезание и в олимпийските квалификации

Капитанът на националния тим по волейбол Цветан Соколов приказва пред Дарик радио и dsport.bg. Той показа, че не схваща за какво се получава разваления телефон сред него и треньорския щаб.

Диагоналът още веднъж акцентира, че в никакъв случай не е отказвал да играе за националния тим поради отвращение. Той показа още, че не е разговарял с никого от щаба, само че и не разкри какви тъкмо са физическите проблеми, поради които няма да е част от състава ни за Лигата на нациите.
 Цветан Соколов се отбрани: За мен постоянно е било чест и привилегия да нося фланелката с герба на България Цветан Соколов се отбрани: За мен постоянно е било чест и привилегия да нося фланелката с герба на България
България стартира присъединяване си в VNL следващата седмица и както беше оповестено ще бъде без Цветан Соколов.
 България ще играе без Цветан Соколов в Лигата на нациите България ще играе без Цветан Соколов в Лигата на нациите
„ Аз също не мога да схвана за какво се получава този негоден телефон. Много е необичайно и нямам никакво пояснение. Търся отговорите и се надявам скоро да ги получа “, стартира Соколов.

„ Аз бях доста сюрпризиран от думите на националния селекционер (Пламен Константинов). Не знаех по какъв начин може да излезе такова нещо медийно. Такива неща съгласно мен се разясняват сред треньор и играч. Не го чаках. Като чух цялото изявление, беше единственият метод да изляза и да си защитя името. От толкоз време съм в националния тим, да се приказва, че нямам присъединяване да играя за националния, не е вярно “, продължи той.

„ Ако съм отсъствал е било поради физически аргументи. Никога не се е случвало, тъй като нямам предпочитание. Аз желая да спечелвам с България. Необяснимо е това нещо, което се случи и се преживелица “.

„ Не е мястото да се разяснява какво е физическото ми положение. Беше най-редно да се приказва сред треньорския щаб и мен. Аз имам проблеми, които не са дребни. Странно ми е, че нямам връзка с щаба, не съм се чувал с тях. Няма никакво развиване. Не съм разговарял с безусловно никой. Аз в действителност съм към 16-17 години в този народен тим. Досега, когато треньорът има потребност от даден играч, се свързва с него. Търси отговори дали има съответни болежки, дали е на линия. До момента никой не ме е попитал какво ми е. Може да ми кажат да дойда на следващия ден, да ми създадат прегледи, да ми изготвят стратегия, с цел да се възстановя и да оказа помощ на тима “, сподели Цветан Соколов.

„ Много е необичайно. Не се занимавам от през вчерашния ден със спорт. Дълго съм в този народен тим и досега това не се е случвало. Имахме един диалог с националния тим след първия мач в Русия предходната година още. Тогава коментирахме какви са концепциите. Тогава той ми сподели какво желае, какво си мисли. Това е. След това не сме коментирали въобще за националния тим. Говорихме си за съветското състезание. От тогава до момента нямам никаква връзка с него, нито с някой от треньорския щаб “, продължи звездата на България.

„ Аз имах физически проблеми, които трябваше да ги церя. Много пъти сме ги коментирали тези неща, че желая да съм на 100%. Трябва да съм здрав физически и да не преча на тима. Миналата година ми беше направен проект, с цел да се възстановя и да съм на 100% здрав, с цел да мога да оказа помощ на тима. Когато един състезатели не е на 100%, единствено пречи на тима. Всеки един човек може да има право на лично мнение, само че аз мисля, че ние в националния тим знаем какво е “.

„ Мисля, че не би трябвало да разясня медийно. За пръв път ме питат медийно какво е моето положение и какво се случва с мен. Аз си мисля, че не би трябвало да се разяснява медийно. Това се разяснява в тима, а не през медиите какво се случва. Не е професионално за мен персонално да се излиза, без да знаете какво се случва със състезателя “.

„ За всеки един състезател е една огромна фантазия да играе за националния тим и да печели. Дали ще бъда в националния тим, не зависи от мен, както го видяхме. Не зная сега по какъв начин мога да разясня тази тематика. Имам предпочитание, желая да го подчертая. Беше казано, че нямам предпочитание, само че просто не мога да ви кажа дали ще съм на Европейското състезание и на Олимпийската подготовка. Не е ОК множеството неща да ги запознат съм медиите “, сподели още Цветан Соколов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР