Ако Съединените щати отложат военна помощ за Украйна, има голям

...
Ако Съединените щати отложат военна помощ за Украйна, има голям
Коментари Харесай

Украйна може да загуби войната си с Русия, ако САЩ забави военната помощ, казва висш украински служител

Ако Съединените щати отсрочат военна помощ за Украйна, има „ огромен риск “ страната да загуби своята война с Русия, сподели във вторник началникът на кабинета на украинския президент Володимир Зеленски Андрий Йермак.

Говорейки в Института за мир на Съединени американски щати по време на посещаване във Вашингтон, Йермак сподели, че неуспехът на Конгреса да утвърди повече помощ за Украйна може да направи „ невероятно “ освобождението на повече територия, хваната от Русия и „ дават огромния риск да изгубят тази война. ”

„ Ако помощта, която (се) в този момент се разисква в Конгреса, просто ще бъде отсрочена.... Това основава огромен риск да бъдем в същата позиция (където) се намираме в този момент, ” сподели Йермак, говорейки на британски.

„ Ето за какво е извънредно сериозно значимо е тази поддръжка да бъде гласувана и ще бъде гласувана допустимо най-скоро “, сподели той.

Забележките на Йермак пристигнаха, когато Зеленски трябваше да приказва със законодателите в конфиденциален видео диалог, в оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР